Postitused: 5,114
Teemad: 212
Liitus: Mar 2005
Maine:
167
Olen ka mõnda ratast näinud, aga see võtab küll kokutama! Uskumatult hästi säilinud, uskumatult hästi. Ja ega meeste Etekaid ka näinud polegi... Mul häkkas halb.... ja sellist raha ka ei ole! (no on ka, aga kooner, nagu ma olen).
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Sellise asja õige koht oleks tegelikult veidi puhastatuna muuseumis.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Postitused: 52
Teemad: 1
Liitus: Feb 2012
Maine:
0
Kas sel rattal lugu ka on?
Postitused: 138
Teemad: 28
Liitus: Sep 2009
Maine:
2
Praeguseljuhul lugu veel ei tea.
Sõber sai päranduseks maja, kus elas tema vanatädi, keda ta ei tundnud, samas mingiaeg oli seal elanud ka tema vanaisa, uurin homme, ehk siiski midagi selgub, lugu oleks tore teada küll.
Postitused: 548
Teemad: 33
Liitus: Dec 2002
Maine:
1
Jaa, iga päev sellist vigurit ei näe. (S.t kokutavat kassi, ma pean silmas.)
Vürtsi lisavad ka nägusad Põhjala rehvid, kui kellelgi veel mingil põhjusel märkamata jäid.
Pakiraam ei tulnud ETK ratastega komplektis ning siin tundub, et on lisatud mõni varasemalt kasutatud pakiraam, sest pakiraami värvikihist on märksa vähem alles.
Ja selle viguri õige asukoht on mõistagi muuseumis, kuid kelle muuseumis?
Postitused: 5,114
Teemad: 212
Liitus: Mar 2005
Maine:
167
Ja-jah. Aga nagu kuulda on olnud, siis omanik hindas jalgratast ikka hulga kallimaks, kui kassi kokutamist (seda siis eurodes, muidugi).
Ning see kokutamine, see on mul lihtsalt selline kõnedefekt ehk häire, närvidest.
Postitused: 118
Teemad: 19
Liitus: May 2009
Maine:
1
Kuhu küll vanakoolimehi koondatakse?
Aga ratas on sellises seisukorras, et alles nüüd olen end vastamiseks piisavalt kogunud. Eteka, mis oleks nagu eile poest toodud... tahaks endalegi selllist ajamasinat, millega neid asju hangitakse! Muidugi avaldan ka lootust, et see ratast vähemalt mõneks ajaks avalikult vaatamiseks välja pannakse, et saaks teha pilte ja märkmeid ja niisama ila niristada.
Diagnoos: ahvivaimustus. Sümptomid: põhjendamatu optimism.