16-03-2004, 18:14 PM
Siin peaks juttu tegema pakiautodest ja väikebussidest.
Soobel Kirjutas:Nôndaks. Ise sôidan BedfordBlitziga ja tunnen muret, sest neid masinaid kohtab liikumas üha harvemini. Romulateski pole juppe.90a. alguses need tulema hakkasid,ikka nägid neid liikumas,isegi mu kõrvalmajas naabrimehel oli selline,kuid nüüd pole seda juba ammu näha.
Huvitav, kas Bedfordipatrioote on veel ja kas nad pole organiseerunud?
Iseenesest on see ju kena masin, ületades disainilt teisi kaasaegseid pakibusse. Tasuks kaitse alla vôtta?
Soobel Kirjutas:Nôndaks. Ise sôidan BedfordBlitziga ja tunnen muret, sest neid masinaid kohtab liikumas üha harvemini. Romulateski pole juppe.nii tore mõnda bedfordi fanaatikut veel näha peale enda.
Iseenesest on see ju kena masin, ületades disainilt teisi kaasaegseid pakibusse. Tasuks kaitse alla vôtta?
wax Kirjutas:Võrumaal oli meil postimehel aastaid tagasi diiselkaubikmis on selle isendi saatus olnud? kas see oli see cf 350 e. suurem varjant? kui jah siis ma olen sellist korra paidest läbi sõitmas näinud mõned aastad tagasi.Oli tumelilla, valgete velgede ja peegelkaasidega
wax Kirjutas:Majaka tänaval seisab üks BB juba aastaid niisamakas oleks võimalik tuvastada omanik? järsku see sobiks soobel´ile doonoriks?Sõidan iga päev sealt mööda ja mõtlen hirmuga alati EMEXi igakevadisele kampaaniale
margus16 Kirjutas:wax Kirjutas:Majaka tänaval seisab üks BB juba aastaid niisama Sõidan iga päev sealt mööda ja mõtlen hirmuga alati EMEXi igakevadisele kampaaniale
kas oleks võimalik tuvastada omanik? järsku see sobiks soobel´ile doonoriks?
margus16 Kirjutas:wax Kirjutas:Võrumaal oli meil postimehel aastaid tagasi diiselkaubikmis on selle isendi saatus olnud? kas see oli see cf 350 e. suurem varjant? kui jah siis ma olen sellist korra paidest läbi sõitmas näinud mõned aastad tagasi.Oli tumelilla, valgete velgede ja peegelkaasidega
Soobel Kirjutas:Nôndaks. Ise sôidan BedfordBlitziga ja tunnen muret, sest neid masinaid kohtab liikumas üha harvemini. Romulateski pole juppe.Aga teeme klubi. Ma armusin Blitzi esimesest pilgust ja kuu lõpuks saab minustki selle kaunitari värske omanik.
Aspelund Kirjutas:Vähemalt kaks Blitzi seisab Viljandis, ühe kõrvaltänava hoovis. Sammaldunud, aga valged numbrid küljes.mis värvi isendid on ja ega sa istekohtade arvu oska öelda.... ja kus täpsemalt asuvad pane pm-i.