10-10-2016, 15:41 PM
Just lõppes EW uue presidendi,Pr Kaljulaiu ametivande andmine jne.Minule on Ta suht sümpaatne .Kuna tegu vaba teemaga,mis kfld.temast arvavad.
(10-10-2016, 15:41 PM)linnuke Kirjutas: Just lõppes EW uue presidendi,Pr Kaljulaiu ametivande andmine jne.Minule on Ta suht sümpaatne .Kuna tegu vaba teemaga,mis kfld.temast arvavad.
(10-10-2016, 15:41 PM)linnuke Kirjutas: Just lõppes EW uue presidendi,Pr Kaljulaiu ametivande andmine jne.Minule on Ta suht sümpaatne .Kuna tegu vaba teemaga,mis kfld.temast arvavad.Kui herrad pahaks ei pane, siis päevapoliitilised kommentaarid on rohkem Delfi kui tehnikafoorumi teema. Kui aga arutada naisterahva läbisõitu ja kompressiooni, siis jälle voodi.ee vms oma.
(10-10-2016, 15:56 PM)Basilio Kirjutas:Ma ei loe kah seda näitemängu!!!! Edasi seltsimehed unetud, rohkem tegusid.... Eks annan teada oma saavutustest, neid on üsna mitu.(10-10-2016, 15:41 PM)linnuke Kirjutas: Just lõppes EW uue presidendi,Pr Kaljulaiu ametivande andmine jne.Minule on Ta suht sümpaatne .Kuna tegu vaba teemaga,mis kfld.temast arvavad.Kui herrad pahaks ei pane, siis päevapoliitilised kommentaarid on rohkem Delfi kui tehnikafoorumi teema. Kui aga arutada naisterahva läbisõitu ja kompressiooni, siis jälle voodi.ee vms oma.
Sa paistad mudellendur olema, kirjuta vabas teemas parem sellest, see on vähemalt tehniline jutt, kuigi samuti rohkem Pistiku foorumi teema. Aga seda loeksin vähemalt mina suurema huviga.
(10-10-2016, 15:56 PM)Basilio Kirjutas:(10-10-2016, 15:41 PM)linnuke Kirjutas: Just lõppes EW uue presidendi,Pr Kaljulaiu ametivande andmine jne.Minule on Ta suht sümpaatne .Kuna tegu vaba teemaga,mis kfld.temast arvavad.Kui herrad pahaks ei pane, siis päevapoliitilised kommentaarid on rohkem Delfi kui tehnikafoorumi teema. Kui aga arutada naisterahva läbisõitu ja kompressiooni, siis jälle voodi.ee vms oma.
Sa paistad mudellendur olema, kirjuta vabas teemas parem sellest, see on vähemalt tehniline jutt, kuigi samuti rohkem Pistiku foorumi teema. Aga seda loeksin vähemalt mina suurema huviga.
(10-10-2016, 17:11 PM)linnuke Kirjutas:(10-10-2016, 15:56 PM)Basilio Kirjutas: Sa paistad mudellendur olema, kirjuta vabas teemas parem sellest, see on vähemalt tehniline jutt, kuigi samuti rohkem Pistiku foorumi teema. Aga seda loeksin vähemalt mina suurema huviga.
Lennutehnika vaevalt siin kedagi niipalju huvitab,et sellest paterdada,siin ikka rohkem maisemad aparaadid käsil.
(10-10-2016, 17:11 PM)linnuke Kirjutas: Lennutehnika vaevalt siin kedagi niipalju huvitab,et sellest paterdada,siin ikka rohkem maisemad aparaadid käsil.
(10-10-2016, 17:27 PM)mlsluik Kirjutas:(10-10-2016, 17:11 PM)linnuke Kirjutas: Lennutehnika vaevalt siin kedagi niipalju huvitab,et sellest paterdada,siin ikka rohkem maisemad aparaadid käsil.
ikka huvitab. Drooniomanikke on meil siin palju, samuti paraplaani mehi saab üles lugeda rohke kui ühekäe sõrmedel.... seega lugusid mudellennundusest loeks huviga
(10-10-2016, 18:37 PM)linnuke Kirjutas: Mina ikka vanade nitrokate,bensukate mees,uue aja värk elekter.(OK:mugavam jne.aga ei ole seda powerit)Seda huvitavam tegelikult. Jutud mootoritest, millel tuli kolvi peal käib, peaksid igati foorumikõlbulikud olema. Anna kuuma, mees!
(10-10-2016, 18:37 PM)linnuke Kirjutas: Mina ikka vanade nitrokate,bensukate mees,uue aja värk elekter.(OK:mugavam jne.aga ei ole seda powerit)