Postitused: 1,505
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
50
Nagu igal jumala aastal. Talv tuleb ikka ootamatult.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
Endalgi suvised slikid all. Tegin täna kontrollkõned 4- ja geograafiliselt kõige lähimasse rehivivahetus teenust pakkuvasse asutusse (kõik edgargardi piiridest väljapool), igaltpoolt vastus sama: ennem reedet ei saa saamagi :
Mis seal ikka, saame hakkama, ennemgi saadud!
Sõidame rahulikult, kiiret pole!
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Maine:
18
(01-11-2016, 23:00 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Ei saa nalja siin midagi. Ma laon alles autot kokku.
Tegelikult aga mul on igale autole olemas topeltrattad ja osadele veel topelt lisaks. Ennem ragenevad ära,kui kuluvad. Selline olukord on alati kasulik. Ei tüüta kedagi kiirel ajal..... käin vahetamas ja remondis siis,kui kõik vaikne.... . Massihüsteerias ei taha osaleda. Selge on see,et võibolla mõnele kallimale ja haruldasemale autule pole veljesid liiga lahedalt saada aga vanematele käuladele vedeleb igalpool.
Selge on see,et võibolla mõnele kallimale ja haruldasemale autule pole veljesid liiga lahedalt saada aga vanematele käuladele vedeleb igalpool.
Vot see lause ongi see tänase päeva teema.
Minu auto pole kallis, haruldane pole ka, peale poldivalemi
Leidke mulle mõned 18 tollised aftermarketi tõllarattad poldivalemile 5x105.
Kõige tavalisem opel astra, aga lisa rattaid saada pole ja nii ongi.
Maine:
18
Ai ai
Ei ostnud autot poest.
Seuksed rattad olid juba all ja talvepapud pagasis kaasas. Aga poldivalemile ostes tõesti ei keskendunud, selles olen süüdi küll.
Postitused: 1,408
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Mhm... see läx küll libedalt. Nagu jänes kübarast.
A mulle 4 x 95,25 pliiz.
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 2,477
Liitus: Mar 2004
Maine:
11
Eks tuleb minulgi homme selle "naljaga kaasa minna. Kuigi töötan vastaval alal, on minu sõiduvahendil ikka veel suverehvid all. Olgem ausad - kui oled rattaid ja autosid näinud-teinud järjest 12 tundi, siis oma asjade tegemiseks ei jää tahet ega jõudu, oled läbi kui läti raha. Kui käes täitsa viimane aeg, tuleb sunniviisiliselt see töö ära teha, kui suverehviga juba päris lumel sõidad.
Tavaliselt olen vahetanud 20. oktoobri paiku (nüüd saan küll siin "teedelõhkumise" maine külge, loomulikult naastuga sõidan
), siis seekord lihtsalt asjad läksid käest mitmesuguste tööde tõttu tööl.
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...
Postitused: 6,904
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Velje poldiauke saab täis keevitada ja uued puurida, kunagi panin ühele Granadale bemmi rattad alla, isegi ilma õige keskavata toimisid. Muidugi ei soovita seda täna kellelegi, on uued lahendused aga näitena, et lahendamatuid probleeme pole kärab küll.
Seda nn "nalja" saab homme kindlasti, süsteem soosib seda alustades tööõpetuses poistele kudumise õpetamisest ja lõpetades? libedasõiduga kuni 2 aastat venitamisega. Inimesi endid paraku enam ei huvita...
Kolmetähelised aitavad ehk? Kahjuks mitte.
Endal mul kadus vajadus esimese lumega käia jälle vastukeeramise nurkasid ja persetunnetust meelde tuletamas ära arvan 10 aastat tagasi (kas ikka kadus?) lastele olen seda juttu rääkinud. Ilmselt on veenmisvõime ka natu üle keskmise aga vaatamata nende suurtele läbisõitudele pole esimese lume päeval kummaltki kurblikku kõnet tulnud veel, ptüi, ptüi, ptüi.
Krt ma olen siia terve romaani sirgeldanud ja see pole see teema ega koht tegelt.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 6,904
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(02-11-2016, 00:59 AM)linnuke Kirjutas: Auto 24 st.lõbusat lugemist:
Seal on lõbusat lugemist tihemini kui siin. Minu jutt ei haaku selle teemaga kuidagi, kuigi olen neid ümbertehtud velgi ka seal kunagi ilmselt maininud. Vajalikku tehnoloogiat võin kusagil mujal selgitada, siin võiks homse naljaga jätkata?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,408
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
02-11-2016, 01:18 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-11-2016, 01:23 AM ja muutjaks oli
spitfire.)
Kunagi oli üx komplekt kamaaro alt universaal-nahaal velgi, oluline oli aint poltide arv 5 (ja ofsett). Aukude asemel oli 5 pilu. Mutikad käisid jah peale sellised lükata-tõmmata. See mutikate komplekt kokku maksis tol ajal jajebuu. Välja nägid kah suht ebad.