Postitused: 4
Teemad: 4
Liitus: Jun 2011
Maine:
0
Tere!
Olen näinud, et Gaz 21 plokile on lisatud keeratav õlifilter (Vaz vms). Paraku infot pole leidnud, et mis juppe peaks koguma, et selline asi tööle saaks. Kas võib tegu olla nysa pealt pärineva filtrijalaga?
Postitused: 4,449
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
51
28-11-2017, 20:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-11-2017, 21:01 PM ja muutjaks oli
aavu.)
(28-11-2017, 20:17 PM)ylari565 Kirjutas: Tere!
Olen näinud, et Gaz 21 plokile on lisatud keeratav õlifilter (Vaz vms). Paraku infot pole leidnud, et mis juppe peaks koguma, et selline asi tööle saaks. Kas võib tegu olla nysa pealt pärineva filtrijalaga?
https://www.youtube.com/watch?v=BocNYcoXX8o
21 mootoril on originaalis kaks filtrit. Selles videos võetakse mitteoriginaal filter maha ja see vahetükk ka maha. 6.30 peal see vahetükk näha.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
(28-11-2017, 20:17 PM)ylari565 Kirjutas: Tere!
Hankisin omale mingil meeltesegaduse hetkel GAZ24 mootorile sobiliku ülemineku Lada filtrile (Fordilistel sama keere ja ja kummi tihendi rõngas sama suur). Kuna paki kaal oli tähtis Venemaalt saatmiseks siis sai võetud 3 tk. Kui Vaja (väga) siis jääb mõni üle. Käib poltidega ploki külge. Tea kas GAZ21 plokil on samad avad? Eks teadjamad täpsustavad.
Pobeda Pickup .....
My other favourite toys have tits...
Postitused: 6,915
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Mul peaks üks rublaajal tehtud keeratava filtri jalg olema kuskil. Tule aita üles otsida! Tühiasi, ringi on vaja tõsta umbes 80 m3 erinevaid asju
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 4
Teemad: 4
Liitus: Jun 2011
Maine:
0
Mõte tekkis kuna hetkel küljes olev jämefilter on katki. (Pealt hoob kadunud, ei tea mis sees toimub)
Samas kui kellelgi on pakkuda õiget, kahe poldiga kinnituvad jämefiltrit olen huvitatud.
Postitused: 854
Teemad: 159
Liitus: Feb 2005
Maine:
2
Kui see Nysa jalg 21 plokile peaks sobima, siis oleks sellisest huvitatud.
Postitused: 805
Teemad: 47
Liitus: Jan 2003
Maine:
1
(04-12-2017, 15:03 PM)ylari565 Kirjutas: Mõte tekkis kuna hetkel küljes olev jämefilter on katki. (Pealt hoob kadunud, ei tea mis sees toimub)
Samas kui kellelgi on pakkuda õiget, kahe poldiga kinnituvad jämefiltrit olen huvitatud.
Kui kannatab siis võin nädalavahetusel Päevavalges uurida.
Pobeda Pickup .....
My other favourite toys have tits...
Maine:
95
Hulk aega tagasi käis siin ksf miilits. Ta võttis kaasa ühe jämefiltri ja lubas ihutreialiga maha istuda ning nuputada, kuidas sinna kaasaegne keeratav külge panna. Põnev oleks ka neid arenguid siin lugeda.
Vene ajal tehtud jupp on siiani kadunud asjade hulgas.
Maine:
2
Ei ole veel külge kruvitud.
Maine:
95
Maine:
2
Nüüd on jämefiltri kinnituse külge poogitud vahetatav filter kasutuses, VAZ-i filter ei sobinud, kuna jäi kõrgeks ja esisilla tala ei lase teist paigutada, tuli valida võimalikult madal, siis läks käiku. Mõni aeg teisega sõidetud ja töötab, kuid vahetamise jaoks tuleb mootorit kergitada.