(Seda postitust muudeti viimati: 26-04-2004, 12:41 PM ja muutjaks oli Gaztom.)
\"Kes millega tegeleb\" on väga hea küsimus, aga kes kuda välja näeb (minu, kui suht`värske kasutaja probleem, et kui kuskil meest näen, tean õlut välja teha ja asjast rääkida ). Torkaks kohe ka omad pildid, mis asuvad - www.album.ee/?o=208023182 ja www.album.ee/?o=201037929 . NÄIDAKEM END!!!
(Seda postitust muudeti viimati: 26-04-2004, 21:39 PM ja muutjaks oli IIIFFFAR.)
Gaztom Kirjutas:(minu, kui suht`värske kasutaja probleem, et kui kuskil meest näen, tean õlut välja teha ja asjast rääkida ). Torkaks kohe ka omad pildid, mis asuvad - www.album.ee/?o=208023182 ja www.album.ee/?o=201037929 . NÄIDAKEM END!!!
Aga Sa pane siia teadaanne üles, mis kuupäeval, kellaajal ja aadressil Sa välja hakkad tegema. Saad tehnikahuvilisi inimesi tõenäoliselt karjakaupa näost näkku näha......
Minul on üks ülikoom pilt ,kus ma oma võrri otsas munakoor peas ja prükkari jope seljas, aga nii loll ma ka pole.... et seda üles panna, kes nägid seda minu kodukal... vedas neil.
(Seda postitust muudeti viimati: 29-04-2004, 10:51 AM ja muutjaks oli pppp.)
Rate.ee fänniks ei hakka ma kunagi
Aga... kunagi lasin endast isegi 1922. aasta restaureeritud Inglise sport-jalgrattaga The King Alfred fotosüüdistuse teha. http://www.zone.ee/eriik/jratas.jpeg?2
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 170 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9.