Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Oma oksjonite ja kuulutuste linkimine on siin natuke põlu all...
Kuda see välja näeb? Vaadake, mis mina leidsin, nii lahe asi! Oih kuramus, ise müün.
Ma upitaks oma kuulutust või uuendaks ja paneks lisana, et oksjonil. Oleks soliidne. Neis sapakaid olen pakkumistes näinud kaua-kaua, ju nad ikka tiba kallid on.
No hard feelings!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,470
Teemad: 41
Liitus: Jul 2003
Maine:
15
Leiunurk ju ei olegi kuulutuste keskkond, vaid mujal pakutavatele asjadele viitamise koht ?
Üks oksjoni pluss tuli veel meelde - jääb ära igasugune nutt ja hala nagu siin sageli on, et asjadele ei tulda järgi, ei saadeta ära või ei saadud kohaletoimetamise/järeletulemise tingimustest aru. Reeglid on paigas ja korduvate eksimuste vähendamiseks on reitingusüsteem olemas.
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Ma ikka kirjutasin, et oma asja müügi netist "leidmine" on tobe ja ei käi hea tavaga kokku. Oma kuulutuses normaalsete reeglitega oksjonile viitamine on täiesti OK.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
07-03-2018, 23:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-03-2018, 23:19 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
ülalolevad arvamusavalduset tekkisid
automotokoski leiunurka. Põhjuseks postitus, mis sisaldas (oma) osta.ee lingi jagamist ja mille inimene ilmselt Marko algatatud vastukaja tõttu ise kustutas.
las leiunurk jääda leiunurgaks ja mitte oma osta.ee kuulutuste "reklaamiks". Seda enam, et jutuksolevad 2tk Luaz olid juba ka varem ja mu mäletamistmööda üheseltmõistetava sadades eurodes mõõdetava hinnaga pakkumisel - nüüd siin 10-sendise alghinna väljatoomine ei ole kohane, kuna ilmselgelt sellise raha eest kulgurid omanikku ju ei vaheta...
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(07-03-2018, 23:17 PM)13piisab Kirjutas: ülalolevad arvamusavalduset tekkisid automotokoski leiunurka. Põhjuseks postitus, mis sisaldas (oma) osta.ee lingi jagamist ja mille inimene ilmselt Marko algatatud vastukaja tõttu ise kustutas.
las leiunurk jääda leiunurgaks ja mitte oma osta.ee kuulutuste "reklaamiks". Seda enam, et jutuksolevad 2tk Luaz olid juba ka varem ja mu mäletamistmööda üheseltmõistetava sadades eurodes mõõdetava hinnaga pakkumisel - nüüd siin 10-sendise alghinna väljatoomine ei ole kohane, kuna ilmselgelt sellise raha eest kulgurid omanikku ju ei vaheta...
Minu arust, võibolla ma saan valesti aru, on 'Leiunurk' teema kus sa näitad kollektiivile midagi head või lahedat mis müügis. Kui sellest tehakse enda pahna müügi kanal, ükskõik mis põhjustel, siis ei ole sellel teemal enam mõtet...see teema ei ole enam 'Leiunurk' vaid 'Vaata mida ma müün'
Ma sain siin juba pragada, et võtsin sõna mingi ahju müügi all, mida müüdi kõikvõimalikes foorumites ja kõikvõimalike teemade all, siin 'Vabateema' all. See pidi ka ok olema. Peale seda ma tegelikult mõistsin, et edaspidi, kui mul midagi müüa on vaja, siis topingi müügikuulutuse just nende alaliikide alla kus on kõige rohkem jälgijaid. Teeme ühe sõbraliku müügiportaali sellest Automotost.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!