29-04-2018, 10:10 AM
Seda tüüpi ahjud- kolle eraldi, koldepealsele asetatakse laast, oksad vms. suitsu andev materjal, ei oma suuremat tähtsust küttematerjali osas. Küta gaasiga, puudega või vanade kalossidega- sooja andev ja suitsu andev materjal on eraldatud ja söödavale tootele annab maitse kärsatatav laast.
Gaasiga on võib- olla isegi lihtsam temperatuuri hoida kui näiteks puuküttega.
[/quote]
Maitse üle ei vaielda aga see kõrbenud materjalist toote kirbe maitse ei ühti ikka sugugi klassikalise külmsuitsuahju lepasuitsu maitsega. Vahe on ikka kolossaalne. Tutvusringkonnast kasutavad seda need kellel on vaja teha sageli suurt kogust toodangut ühtlase kvaliteediga, selle jaoks on nn kõrbevahi ideaalne.
Kui omale head ja suupärast varianti tahad leida siis külasta sõpru-tuttavaid kellel on eri tüüpi ahjusid, kuula ja maitse tulemit ning vali omale suupärasem.
Gaasiga on võib- olla isegi lihtsam temperatuuri hoida kui näiteks puuküttega.
[/quote]
Maitse üle ei vaielda aga see kõrbenud materjalist toote kirbe maitse ei ühti ikka sugugi klassikalise külmsuitsuahju lepasuitsu maitsega. Vahe on ikka kolossaalne. Tutvusringkonnast kasutavad seda need kellel on vaja teha sageli suurt kogust toodangut ühtlase kvaliteediga, selle jaoks on nn kõrbevahi ideaalne.
Kui omale head ja suupärast varianti tahad leida siis külasta sõpru-tuttavaid kellel on eri tüüpi ahjusid, kuula ja maitse tulemit ning vali omale suupärasem.