05-06-2019, 23:23 PM
Pole see mingine "firma saladus".
Reeglina on pakendil kirjas, millest konkreetne leib on tehtud. Ja reeglina vastab kirjutatu ka sisule.
Muide, millisest "Rehe" leivast on jutt? Neid on peris mitut sorti.
Säilitusained... Pärm on ka säilitusaine. Samuti õlid. Ja selliste ilmadega nagu hetkel Eestis, lisatakse leiva taignasse kindlasti pärmi rohkem, kui talvel. Vastasel juhul kerkib see taigen vormi doseerituna valesti. Olete kindlasti kõik kokku puutunud leivaga, mis seest tühi. See ongi palava ilmaga küpsetatud vale pärmi sisaldusega leib. Reeglina taignameistri süü.
Üldiselt on ostja ise rumal olnud, kui ostnud leiba kuhjas kokku, sisusse süvenemata.
Isiklikult mina hoidun leivast, mis sisaldab ainult ühte sorti jahu, pärmi, vett ja soola. Toiteväärtus jääb sel nigelaks. Sobib rohkem dieedil olevaile preilnadele.
Reeglina on pakendil kirjas, millest konkreetne leib on tehtud. Ja reeglina vastab kirjutatu ka sisule.
Muide, millisest "Rehe" leivast on jutt? Neid on peris mitut sorti.
Säilitusained... Pärm on ka säilitusaine. Samuti õlid. Ja selliste ilmadega nagu hetkel Eestis, lisatakse leiva taignasse kindlasti pärmi rohkem, kui talvel. Vastasel juhul kerkib see taigen vormi doseerituna valesti. Olete kindlasti kõik kokku puutunud leivaga, mis seest tühi. See ongi palava ilmaga küpsetatud vale pärmi sisaldusega leib. Reeglina taignameistri süü.
Üldiselt on ostja ise rumal olnud, kui ostnud leiba kuhjas kokku, sisusse süvenemata.
Isiklikult mina hoidun leivast, mis sisaldab ainult ühte sorti jahu, pärmi, vett ja soola. Toiteväärtus jääb sel nigelaks. Sobib rohkem dieedil olevaile preilnadele.