05-06-2019, 23:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-06-2019, 09:19 AM ja muutjaks oli hulgus.)
(05-06-2019, 22:28 PM)v6sa Kirjutas:Sai mitte väga ammu ise kah leiba kütsatu. Poes olid ainult "kosmonautide kauamängivad" ja linnusöödaga pooleks käkid. Mitut masti rukkijahu, vesi, sool, köömned ja püsis kah reisil olles ilma hallituseta nädalaid. Jätsid kilekoti lahti, oli paari päevaga kivikõva. Tea, kas sõidus olles on autos õhk kuiv ja puhas, või on diislitossul desinfitseeriv toime, aga hallitama ei läinud.(05-06-2019, 21:02 PM)Daff Kirjutas: Millest tehakse eestis leiba?
...
Retseptid on firmasaladus.
Rehe leib on siis kauamängiv. Fazeri Must igatahes üle nädala avatud kotis ei kesta, võtab karva selga.