Postitused: 251
Teemad: 49
Liitus: Nov 2003
Maine:
3
Oletan et foorumlaste hulgas on ka hea hulk perekonnainimesi. Kuidas olete lahendanud probleemi -kas hobi või kallis kaasa? Mul omal selline seis ,et kui arvuti taga istun ja foorumis olen ,pole tal selle vastu midagi , kui aga teen juttu et võiks mõne rondi koju vedada ja putitama hakata, on kohe 10 põhjust võtta miks seda teha ei tohi (hullult segane lause sai- äkki ikka jõuab kohale mida sellega öelda tahan). Kuidas olete teie oma kaasad ära kodustada suutnud, et nad lubavad igasugu huvitavaid romusid koju vedada?
Terv.Jaanus
Postitused: 389
Teemad: 55
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
ma midagi koju tahan tuua siis isa kohe vinguma et missa poiss jamad, sõidad ennast sunuks, elu sees käima ei saa seda jne
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
Lepib paratamatusega... eks vist hainuke häiriv asi tema jaoks on see, et kuna ruumi on vähe, siis on kõik kohad asju täis...
Postitused: 2,477
Teemad: 19
Liitus: Mar 2004
Maine:
11
03-05-2004, 17:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2004, 11:13 AM ja muutjaks oli
Edel.)
Minul naist veel siiani pole,aga nii minu vanemad kui ka vend vinguvad ka kogu aeg,et mis sa raiskad raha MÕTTETUSE(???) peale,et muutkui käid pildistamas,raudteel kolamas ja ikka istud ninapidi Mosse kapoti all. Ikka üeldakse,kui küsin,et mida ma siis tegema pean,et tegele näiteks autojuhiloa tegemisega,uue(nendearust parema,tasuvama) töökoha otsimisega või hoopis tee sporti...! NO COMMENTS!!! Mina ütlen neile virisejatele vaid,et OLE ÕNNELIK,ET MA RÖÖVIMAS JA VARGIL EI KÄI,NING PRAEGU VANGLAS EI ISTU!!! Olen surmani nende virinast ja vingumisest tüdinud! Aga ma ei kuula kedagi!
Postitused: 560
Teemad: 58
Liitus: Oct 2002
Maine:
5
Üldiselt on minu kaasa suhtumine hobisse suht leppiv. Ise tunneb ka huvi millal liikuma saab ja mis siis järgmine projekt on. Üllatav on see et talle on külge jäänud ka osa minu teadmisi ehk ei ole probleem tuvastada auto (pobeda) põlvkonda jne.
Priit Kuldsaar
priit@made.ee
+372 510 9332
www.vanaautod.eu- kollektsioon piltidel