11-12-2020, 10:11 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-12-2020, 10:13 AM ja muutjaks oli honkomees.)
(11-12-2020, 10:06 AM)Talupoeg taluja Kirjutas:Ju siis sul kuivema kliimaga kelder. Ja egas ma alati kõike ei jõua ära tarbida, äsja sai lihakonservide osas otsa 2016 aasta toodang ... praegu nt on veel 4 a jooksul valminud lihakonservid varus, elan kõik karantiinid ilma kodunt väljumata üle. Aga ainult sahvris hoiustades säilivad.(11-12-2020, 09:20 AM)honkomees Kirjutas: Keldrisse ei taha ka panna purke, kaaned roostetavad läbi, seega mahutan ikka sahvri riiulitesse.Tahad kümneid aastaid säilitada? Eelmisel aastal villitud mahl kõik hea, ainult mõnel purgil on kaanel roostet näha. Arvan, et ka järgmisel aastal kõlbavad. Ja ehk ka veel mõni aasta edasi.
P.S. veel mõned üle-eelmise aasta mahlapurgid on ka riiulis ...