19-12-2023, 15:24 PM
Võetakse vatsavedelikku uurimistööks või mingi preparaadi tootmiseks.
(01-01-2024, 20:04 PM)ratsoup Kirjutas: 2007a vito. Küljeuks mängib mäkra. Miinustega ei tule enam lukust lahti.
...
Saab seal miskit olla mis jäätub? Või kuidas moodi keskluku magnetlukk saab üleni õlitatult temperatuurile tundlik olla? Endal sai praegu mõistus otsa. Keeruline ka lahata seda probleemi, sest kui üles soojendad ja ukse lahti võtad siis ju kõik töötab.
(01-01-2024, 21:01 PM)v6sa Kirjutas:(01-01-2024, 20:04 PM)ratsoup Kirjutas: 2007a vito. Küljeuks mängib mäkra. Miinustega ei tule enam lukust lahti.
...
Saab seal miskit olla mis jäätub? Või kuidas moodi keskluku magnetlukk saab üleni õlitatult temperatuurile tundlik olla? Endal sai praegu mõistus otsa. Keeruline ka lahata seda probleemi, sest kui üles soojendad ja ukse lahti võtad siis ju kõik töötab.
Ega uks viltu augus ole? Seal pole palju vaja, et hakkaks kiilduma. Näiteks mõni rullik jääga kaetud...
Praegused ilmad õnneks soosivad kuumaõhupuhuriga tõrkuva detaili tuvastamist
(01-01-2024, 20:04 PM)ratsoup Kirjutas: 2007a vito. Küljeuks mängib mäkra. Miinustega ei tule enam lukust lahti. Isegi nii mitte, et seest poolt avades. Avamise link/nupp ei lähe sisse. Ehk nagu traat kõris lükkaks lukku aga midagi takistab. Soojast peast töötab kõik igast asendist.Mul kastikal juhiuks teeb sama niiskete ilmade järgsete külmadega, seestpoolt ei saa ka lahti, nupp liigub kuni pooles vinnas ja siis punnib vastu.
Tsitaat:Lukku õlitada on muidu hea vene PSK piduriõliga kus sisaldub piiritus mis ei lase asjadel külmuda.Mingi lukusula+õlilisand on vähemasti depoo-s müügil. Paar aastat tagasi ostsin. Ehk on mujalgi. Paljas lukusula nii hea pole, aurab ära.
(02-01-2024, 11:02 AM)ivo86 Kirjutas: Kas keegi viimase kuu-paari jooksul https://www.jawavaruosad.com lehelt on tellinud?
On toimiv koht?
(02-01-2024, 21:00 PM)Urki79 Kirjutas:(02-01-2024, 11:02 AM)ivo86 Kirjutas: Kas keegi viimase kuu-paari jooksul https://www.jawavaruosad.com lehelt on tellinud?
On toimiv koht?
Tellisin, maksin ja ootasin, ootan tänaseni. Tegu suhteliselt mikroskoopilise rahaga aga ilma sellest. Olen kirjutanud nii nende lehe kui ka meile peale- vaikus.
Korduvatele arupärimistele ei kippu ega kõppu.
Mõtetu urgas.
(02-01-2024, 21:13 PM)Marko Kirjutas:Valgas tehtud tünnide passid või nö. sertifikaadid.(02-01-2024, 17:46 PM)vanaain Kirjutas: On olemas passe,neid Valga omi.Millest on jutt?
(01-01-2024, 20:04 PM)ratsoup Kirjutas: Või kuidas moodi keskluku magnetlukk saab üleni õlitatult temperatuurile tundlik olla?
(03-01-2024, 10:25 AM)v6sa Kirjutas:Määrdest rääkida kesklukul siis minu kaubakärul on algeline keskeltlukustamise süsteem kus mootoritele antakse voolu 2, midagi sekundit ja ma ühe võtsin lahti ning toppisin määret täis.(01-01-2024, 20:04 PM)ratsoup Kirjutas: Või kuidas moodi keskluku magnetlukk saab üleni õlitatult temperatuurile tundlik olla?
Kas kesklugu mootori ka lahti võtsid, vanast määrdest puhtaks rookisid ja hammaste hea olukorra tõdesid? Sel peaks olema juba mootoriga hammaslatti keriv kesklukuajam, mis pole igavene.
Ega säärast ebamäärast viga suurt muudmoodi defekteeri, kui lammutad sooja ukse sedapalju laiali, et pärast saad läbikülmunud mehhanisme uurima asuda. Olen elus kohanud ka plastnuppu, mille ühel küljel oli miskine nätsu või higimühk, mis külmunud kujul takistas liikumist. Soojas ei seganud. Andis ikka otsida, miks külmaga vajutades nupp sisse jääb ja uks enam lukustuma ei nõustu...