Postitused: 1,600
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
54
Võib lattu piiluda küll jah. Kuigi kõige pealt pean saama selle krdi IMMO jamaga ühele poole. Muidu pole seda mõtet elustada ja läheks doonoriks.
Kusjuures naljakas on see,et kui IMMO põleb ja käima ei lähe,siis brake cleanerit sisselaskesse lastes läheb käima ja jääb käima. Kui sõitma hakata,siis kooleb mingi 500m pärast ära. Aga brake cleaneriga läheb jälle käima.
UA abikonto tehnika ning varustuse soetamiseks: Raivo Roosioks EE152200221091526071
Postitused: 465
Teemad: 9
Liitus: May 2005
Maine:
17
Minu arust ma katsetasin kunagi ja IMMO võtme ümber olev antenn/rõngas oli vahetatav. Nii et ma esimese asjana prooviks selle teise panna. Kui sul pole siis meil kuskil kindlasti on aga võibolla on see koht Saaremaa. Tagaluuke on seal mitu tükki.
Postitused: 3,139
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
60
Töö käib nii sees, kui väljas
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 1,600
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
54
Postitused: 3,139
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
60
Täna sai soront Vormsi edukalt korduva ülevaatuse. Peale suuremate tagasilöökide likvideerimist suundus masin pikemale proovisõidule.
Samal ajal valmistus Soront Peipsi-kaks ülevõõpamiseks
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 3,711
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
1 tund tagasi
(Seda postitust muudeti viimati:
57 minutit tagasi ja muutjaks oli
13piisab.)
(23-03-2025, 21:49 PM)Telc Kirjutas: Isand Wagoneeri Ssangyongi saagat lugedes valdavad mind kahetised tunded.
Ühest küljest kergendus. Muidu oleks ma ise selle Sangaga hädas kui lits lapsega. Aga nüüd tegeleb asjaga vähemalt spetsialist, mitte diletant.
Lihtsalt ca 20a vana Ssangyongi kohta: nägin masinat, mis kole kui öö ja vaatasin TA registrist järele, mis imeloom see on. Oli Ssangyong Actyon aastast 2008. Igati vääriline nimi sellele koledusele.
Mis kirjutama pani, oli aga masina TÜV-ajalugu: läbisõit nüüdseks 79Mm, aga ülevaatused on juba olnud veermiku osas paras bingo: rooliotsad, šarniirid, puks(id). Lisaks mootori lekkimine ning hädad tuledega.
Antud isendil on veel janune nõrk bensumootor.
Point: see isend on täiendav kinnitus arusaamale, et vähemasti hiinlaste (edit: minu viga - Ssangyong on siiski Korea) esimestest katsetustest meie regiooni sobiva sõiduki tootmisel tasub kaarega mööda minna. Eriti veel, kui ka jupimajandus on, nagu on.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"