Postitused: 767
Teemad: 3
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Kui mitu autot on kaasfoorumlased automaksu tulekuga seoses loovutanud ? Mina loobusin GAZ 24 st , 1981 aasta toode ning VW passatist , 1991 aasta toode .
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Mina ei kavatse eesti riigi pärast küll ühtegi sõidukit hävitada ega müüa!
T.
Maine:
13
GAZ 24 läks ühte "projekti" , VW oli lihtsalt läbi , lävekarbid tümad , tõsta ei kannatanud , esiklaas praoga , ei näinud mõtet pidada .
Postitused: 2,712
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
(04-12-2024, 20:16 PM)edvard Kirjutas: Kui mitu autot on kaasfoorumlased automaksu tulekuga seoses loovutanud ? Mina loobusin GAZ 24 st , 1981 aasta toode ning VW passatist , 1991 aasta toode .
Ma just vaatan ringi nagu laps kommipoes, niipalju ägedaid ja soodsaid autosid on müüki tulnud, et ostaks või paar tükki juurde.
No kui kellegil on üle mõni BMW E30 projekt või mõni muu emotsioone pakkuv masin siis võib julgelt pakkuda.
Eelistaks tagaveolisi.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 3,633
Teemad: 113
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
05-12-2024, 00:38 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-12-2024, 00:46 AM ja muutjaks oli
13piisab.)
aga ärme nüüd siin aiapäkapikke küll taga nutma hakka, onju.
(edvardil ei ole projekti- ega omamise nurgas vist midagi olnud ja mis seal salata - käelised oskused paistavad foorumi põhjal väljenduvat eelkõige arvutiklaviatuuri klõbistamises (või mõne nutiriista muljumises). Ehk siis tunda on päkapikulõhna ja see ei pruugi olla tingitud käsilolevast jõulukuust
)
nagu tõnn aga viitas - projektikate (ja doonorite) leidmiseks on loogiliselt hea aeg. Karta on, et tulevikus läheb ses osas aeg ikka palju kehvemaks...
edit: edvardi küsimusepüstatus on aiapäkapiku filtrit rakendades aga hea. Ei pea ennast vastates teema pealkirja vaadates tagasi hoidma - kui küsimus elama läheb, poolitan teema.
edit2: poolitasin juba heaga ära. Hea teema!
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 551
Teemad: 0
Liitus: Nov 2017
Maine:
20
Kahest fantoomist sain lahti. Õnneks olid müügilepingud alles.
Postitused: 1,782
Teemad: 74
Liitus: Sep 2001
Maine:
14
05-12-2024, 10:04 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-12-2024, 10:04 AM ja muutjaks oli
wax.)
50 eurot aastas pole küll raha, mille eest ma mõnest oma autost loobuma nõus oleks. Riik peab ikka rohkem pingutama.
Postitused: 2,501
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
Kolm fantoomi said kollektsionäärile.
Kogu ülejäänud killavoor on alles.
Aasta lõpus peatan 2020 Jimny kande, täpselt niikauaks, kui see oravabande röövmaksust päästab. Ülevaatus kehtib küll kuni august 2026, aga väljapressijatele pole viisakas alluda. Loodame, et ajutiselt kustutatute vabastus tuleb - siis püsib sellisena kuni 2040 aastani, mil rakendub miinimumkoormis. Kui üritavad kuidagi uutmoodiuhkesti ajudega vahikorda astuda, siis hüvasti siinse maanurga register.
Poliitsotsiopaatide nügitavate rohepesueesmärkide täitmiseks sai lisaks omastatud ja arvelevõetud üks 300000 miili läbinud ökonoomne väikeauto, tühimass 2000+ kg jõuetuseallikaks 5+ liitrit V8 bensukas, automaagiline käigukast ja lülitatav ja aeglustatav kolmerattavedu (ees lahtine differ). Ülivaatluse läbis peale tehnika ülekäimist puhaste paberitega aga enne suvehooaja igapäevakasutust plaanis kevadilmade soojenedes veel parendusi salongi optika ja haptika, heliisolatsiooni, audio ja elektroonika osas ning jõuülekandes. Kui kõik valmis, siis ilmselt teeb eraldi teema.
Lisaks sai omastatud veel aastaringse käruvedamisvõimekuse tagamiseks üks ökonoomne ja padulimaroheline pideva aeglustatava awd-ga 1997 Grand Chero, loomulikult V8, paraku vaid 5.2 liru.
Ei saa välistada, et kui midagi ahvatlevat silmajääb, siis selle aasta sees omastab midagi veel. Peale aastavahetust ilmselt ei omasta enam midagi, vähemalt mitte siinsesse registrisse.
Liitus: May 2004
Maine:
23
05-12-2024, 17:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-12-2024, 17:20 PM ja muutjaks oli
tõnn.)
Mul on üks pereauto, kastiauto, korviga motikas, 2 fantoomi ning 2 põllurallikat mis on naabermaade registris. Need naabermaa autod oleks justkui minu juurde remonti või restawreerimisse toodud kuniks nende väärtus tõuseb ja omanik neile järgi tuleb.
Ja siis veel masinad, mida mu äi ei võtnud kaasa kui ta peetruse juurde läks, üks vana Audi ning Kolkswagen Caddy, eks neid pean ka restawreerima.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Maine:
13
Sellise repliigi peale : " edvardil ei ole projekti- ega omamise nurgas vist midagi olnud " , mis mul kosta , on 2 Audi 80 , üks diisel - ja teine bensiinimootoriga , kui on muresi olnud , olen kurtnud , Head Kaasfoorumlased on jõu ja nõuga abiks olnud ning minu arvates on need Audid hästi ehitatud , ning korralikult hooldades töökindlad ja vastupidavad , igast piduriklotsi või õlivahetusest siia teada anda pole väärikas , see on edevus .
Postitused: 154
Teemad: 12
Liitus: Jul 2003
Maine:
1
Müüsin ära kaks kaubikut Avia A21F. Riik aka ARK niigi otsustas vahepeal suvalt muuta selle massi suuremaks, et saaks ka teemaksu küsida. Üks tavotisse konserveeritud Žiguli tuleb ka ilmselt oma Žigulide kollektsioonist rahatähtete vastu vahetada...