Voorumist

Tere!
Vb on see teema ja post liigne ja ei ole vajalik, aga siiski... kuigi edasi võiks arvata, et kogu see voorum ei ole vajalik või kasulik!
Pidevalt mingi mõttetu asjatamine käib siin voorumis, mingi appi, aidake teema ja kohe abistajad vastavad, kes adekvatsemalt, kes muidu vastamisehuvilisemalt või lihtsalt mõni kommentaator, kõik õige, voorum ongi lollide aitamiseks loodud, see ongi lollidedele ja tarkadele vastajatele mõeldud vormaat, aga ikkagi, miks ei võks ka mingitsorti targemad siia postitada oma muresid? Saan aru, et targematel ei olegi vaja oma jama siia voorumisse postitada, aga ikkagi, mida siis "targemad" saavad siit lugeda ja teistele vastata?!
Küsiks ka siin kohal midagi, millest oleks mulle kasu, aga ei tule hetkel midagi meelde, saan aru, et viga ei ole voorumis, vaid kassis - sitaks hea voorum, aga mitte kassi jaoks!  Sad  Ilmselt on ikkagi viga kassis, mitte voorumis, kuigi kass kassiks, ekkagi tahaks midagi huvitavat lugeda ka voorumist, mitte ainult mingist rohelise tule vilkumisest ... ma saan aru, et tahetakse kirjutada, aga mida per..set ma siin Näljakülas teen teie infoga, et kuhugi suunati mingi liiklusvoog, aga enam ei suunata, täitsa p... , aga muidugi hea teada ja see on meie eesti vanatehnika misiganeslolluse oluline misiganes, las tulevased "vanaehnika" spetsialistid dešifreerivad seda teie panust nii, et paha ei ole....
Aga meil siin Näljakülas üks automobiil sõitis Konsumist mööda ja ei pööranud üldse sisse .... no mida perset, ... õudne lugu kuidugi,aga vb laseks mingit automussi selle koleda juhtumise peale?
Ja ka kõigile tõsistele voorumiuntidele kurvastuseks - meilt siint Näljakülast ei stardi sinna Talverallile mitte ühtegi ekipaaši, kas on viga Näljakülas või kusagi mujal, mina ei tea, aga tuult purjedesse ja ilmselt on tegu mingisuguse teise vormaadi üritusega, mis siiskitõmbab rahva käima...
Aga ikkagi arvan, et on vajalik mingi kuninga narr või kass, kes natuke tõmbab kusagilt pöördeid maha või lisab kuhugi, kus pole piisavalt ... aga muidu - ea voorum, kui ei oleks, siis ka ei oleks!
Vasta

No hetkel on seis vist kuidagii niimoodi, et 600 kasutajat/lugejat ja ca 7 voorumlast, kellel üldjuhul midagi mõistlikku siia voorumisse lisada ei ole. Olen varemaltki jälginud, mis ja kuidas (kui ei ole voorumis midagi mõistlikku lugeda, aga olen vaadanud, et ilmselt riigikogu ja valitsusaparaadi tegelased loevad ja saavad targemaks, minul kahju  ei ole, mina olen niigi.. ilma valimisteta jms, lihtsalt geneetika jms teema!
Mida ma siis hetkel tahaks rõhutada - kas on tõesti nii, et eesti rahvusest inimesed/ voorumlased on kudagi eriti kõrgel vaimsel tasandil võrreldes muude euroopa ja euraasia etnostega?
Ise ma arvan, et eesti rahvas on kaugelt üle teiste/muude rahvuste ja  rahvaste vaimsete ja intelligentsuste keskmiste näitajate taseme?
 Millegi pärast seda teemat siin voorumis eriti ei kajastata, aga nii on, et eesti rahvas ja rahvus ei ole niisama lükata ja tõmmata, kuigi on tegu mingi ca 1 mlj rahvakilluga, aga ei ole see niisama lihtne! 1 mlj inimesenatukesi ja oma riik ja rahvas! Ma jällegi ei tea ja viitsi uurida, aga erti teisi näiteid vist ei ole!
Teisalt ma saan aru, et järgmises elus ma heal juhul sünnin nimgi liblika või ussikesena või venelasena (sest ma ei
ole olnud ea inime ja voormlane)....
Läks jällegi mõte lendu sellal, kui ma vantaseerisin tulevase elu nukkumise perioodi teemal, aga mida ma tahtsingi siin oma vanas eas ja kogemuses kuulutada - need, kes siia tobedasse keskonda postitavad, need, kes seda jama loevad - kõik need ilmselt valdavald seda iidset põhja - eesti keelemurret, ja seoses sellega ma julgeks teha siin ja praegu jällegi väikese üleskutsumuse - olgem ikkagi nüüd ja praegu EESTI MEHED ja ka eesti naised, keda siin on ikkagi ja muidugi vähe, mis näitab nende vaimset jõudu, erinevalt meeste omast. (olles juba küllaltki vana mees ja omades mõningaid kogemusi võiksin pajatada  misiganes teemadel kui keskmine voorumlane oleks selle lugemiseks ja vastuvõtmideks valmis  Sad
Aga moraal on selline - Sa võid küll olla Eesti mees või naine - aga ei ole kindlust, et järgmises elus Sa ei sünni mitte koiliblikana või Vene Föderatsiooni (kui selline moodutis veel tollal eksisteerib?) peresidendna või hoopis nigeeria rahvusest võitlejana...
Aga mõte selline - on meil suunas, kust päike tõuseb üks mitte eriti sõbralik/adekvaatne riigimoodutis, mille rahvus ei ole ka paraku erti mõistlik. (kas vene rahvas soovib sõda, jah ...)
Mina olen Venemaal episoodilselt elanud ja tegutsenud ja siinkohal mainin, et vene rahvas ei ole ilmselgelt puutini poliitikaga üheselt nõus. Mida me selle tedmisega siin saame teha - ilmselt ongi 2 suunda, 1 - on suhteliselt suva ehk nagu ütlevad meie idapartnerid - pohhuij, mis tuleb pärast meid ja siin ja praegu.
Teine variant on ikkagi maksimaalselt idaohu vastu valmistuda - Kaitseliit, Ukraina relvajõudude ja tsiviilelanikonna abistanime (nagu siin Foorumis tegutsevad grupeeringud ja ksf!-ad teevad)
Ja jällegi on asi vist? niimoodi, et suured riigid kipuvad asju lahendama oma moodi, aga elu on läinud edasi ja me ei ole enam aastal 1939 ja eks see lääne rohe/vikerkaarevärviline arengusuund on sealmaal, et peame ise natuke rohkem  otsustama, mis ja kuidas.... 
Kuigi tegelikult mina isiklikut ei näe eesti rahvuse ja riigi kestmise kohalt mingisugust erilist vajadust, siiski esmaspäeval panen maja külge (no olgu, panen homme õhtul, sest tahan hommikul kauem magada) sini - must - valge lipu ja asi selline, et kui ma selles elus olen eestlasena sündinud (Kasikov, ja me ei ole ksf! Raudpatsi vanaisa saatusega kuidagi seotud!) siis nii on ja "Eesti eest surmani!")
Elagu Eesti, elagu eesti rahvas ja eesti meelsed eestimaalased!
Vasta

https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid573512

Postitas siis lugupeetav natuke aega tagasi ühe asjaliku jutu. Ma oleksin peaaegu juba "like" nuppu mudinud. Täna siin ringi vaadates teeb headmeelt, et ei vajutanud. Mida sa taotled? Kirjuta lahti!
Mõtlen siinkohal seda, et ilma Näljaküla Konsumit asjasse segamata ütleksid lihtsalt ja selgelt, mis su kasuka turri ajab. Ma saan su jutukesi lugedes (kui jõuan lõpuni) põhimõtteliselt aru, et võiks rääkida ainult vanadest asjadest. Paraku on see siin ammu läbinämmutatud, et aint selline foorum sureb välja. Millest tõukub su eriarvamus? Eriti veel arvestades su kitsidust info andmisel.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Tere, Eesti, tere Mario!
Paraku on asi nii, et mul on probleem, aga ma ei ole sõltlane, ma olen kuritarvitaja!
Ja võtangi siin ja praegu kõik asjad (mis iganes need ei olnud voorumi halvustamise kohalt) tagasi! Ei, kõik on hästi ja mida mu..i te siit ootate minu poolset infot - mina ei tea midagi, minul infot ei ole ja ka kommenteerida ma ei osaka nii hästi, kui ksf! emeriitkommentaator Marko, mis teha, ei ole kõik ühe vitsaga löödud!
Teema postitamine oli jällegi tingitud postitaja mitteeritipärispurjuspeast tingituna, ärge pange tähele, laske edasi, jagage infot ja tolereerige teisi, toredaid ja adekvaatseid teemasid ja postitusi.
Mina jällegi vabandan, ilmselt peaksin selle vabandamise lause kuhugi salvastama, aga ikkagi - ma ei  tagane, hea foorum, head postid, aga võks olla parem ja paremad postid ja ksf! Marko kommentaare võiks olla vähem, samas, teised ei kipu üldse kommenteerima.
See - Eesti eest ..- see jääb ikka kehtima, olgem ikka eesti mehed ja naised, sellest ma ei tagane! Vb peaks veel millegi eest vabandama, hetkel ma ei teagi, aga ikkagi vabandan, äkki olen veel kedagi solvanud, sest on mingi muster kujunenud- pärast eriti pikki ja sisukaid postitusi ma ei julge ega taha neid lugeda, sest ma ei ole absoluutselt kursis nendesse enda poolt lisatud positiivse panusega!
Nii et, voorumlane (va ksf! Marko) kui Sa loed kassi poste, ära ole karm ja vaata enne peeglisse, kui Sul on selline asi, ja allas siis lajata! Aga elu näitab, et ei ole ksf!-i ega lajatajat, kõik on kuidagi .... no on halvasti ja mida mina selle aige kassi vastu jne ... muidugi peale ksf! Marko, no see Marko, see on eriti raske juhtum, sel on ju lausa kassi allergia! Sad
Kuule, Marko, äkki ikkagi paned selle "like mudimise", ma niiii väääga tahaksin! Või kui tõesti kuidagi ei saa, siis võid selle "like" endale kuhugi panna, minul tõesti kahju ei ole, peaasi, et raisku ei lähe!
Vasta

Hea küll, tuli veel meelde, pärast manustamist!
Jah, eesti rahvas on suur, kümned ja sajad, tuhanded ja mõned neist on ka siinse voorumi lugejad! Jah, lugejad, ja lisaks nendele lugejatele on ka mõned eriti haritud ja motiveeritud rahvuskaaslased, kes lisaks ludgemisele oskavad ka kirjutada!  Cool Cool
Jah, tõesti, kirjaoskus ei ole mitte lihtne lisandväärtus, kuigi seda mitte eriti keerulisist käsitööoskust püüdsid meile peale suruda mitmed võõrad vabastajad ja mina isegi oskaksin vb siia postitada ka nn "kirillitsas", lihtsalt vana kool...
Noh, jaa, kes siis oskab seda iidset kirjutamise kunsti (palun, peale ksf! kommentaator Marko!! ), tegelikult - pole vaja siia teemasse kirjutada, on ju olemas normaalsed teemad - a la" kellel on pakkuda M 6 mutrit jms", laske edasi ja tehke "Eesti lällegi suureks nagu tramp varsti ameerika teeb.
Aga ega mina ka ei tea, mis on (Eestile) õige, vb Markol on parem visioon. Mida siis teha üleüldse, ma lähen ka honne hommikul nn tööle, teen nn 8 tundi nn tööd, aga ikkagi, tahaks teha midagi muud, millest ka tegelikult ja kohe midagi muutuks! Ja see ei ole nii, et saadame Ukrainasse ühe maasturi (mis tegelikult muidugi ongi õige ja väga vajalik), aga nende maasturite saatmine on rohkrm pigem meile endile vajalik, saan aru, et ka Ukraina võitlejatele on see rohkem, kui teretulnud, aga ikkagi, kuidas saaks selle arusaamatu agressiooni maailma poolt kokku tõmmata - sellest ma ei saa aru, ikkagi domineerivad mingid materiaalsed huvid, millest mina ei saa mitte midagi justkui kasu.!
Vasta

Üks väike variant oleks välja pakkuda. Mulle tundub, et Sa püüad väga midagi öelda. Võibolla alustuseks räägid, mida sa seal Venemaal tegid ja selgita palun, mida see väide tähendas, et kõik venelased pole ühtviisi sõja poolt?
Vasta

(27-02-2025, 13:16 PM)Envir Kirjutas:  Üks väike variant oleks välja pakkuda. Mulle tundub, et Sa püüad väga midagi öelda. Võibolla alustuseks räägid, mida sa seal Venemaal tegid ja selgita palun, mida see väide tähendas, et kõik venelased pole ühtviisi sõja poolt?

Tere, Envir, tere foorum!
Jah, tõesti väga õnnestunud variant on välja pakutud, ka mulle endale tundub, et ma väga püüan midagi öelda, paraku, siiani ei ole ma ka ise suutnud välja mõelda, mida ma ikkagi püüan välja öelda ja üldsuseni viia!  Sad
Mida ma seal Venemaal tegin (1984 august, 1985 september), - jah, tõesti tollal ma midagi seal tõesti tegin, Eesti oli sel ajal veel kindlalt Nõukogude Liidu rahvaste kindlas peres ja ma ei tohi ka täna ja praegu siin kirjutada, milleks meid (mitte ainult mind) saadeti sinna, kuhu meid saadeti! Ja mitte ainult meid, vaid ka teisi, keda mina ei tea ja ei tohtinudki teada, aga protseduurid ja tegutsemine juba käis!
Aga räägime lihtsamast - kõik VENEMAALASED ei ole sõja poolt... võtame või lihtviisi tuntud vene ja juudi ajakirjaniku Nevzorovi juutuubi videod. Omal ajal Nevzorov oli igati uuendusmeelne vene - juudi  ajakirjanik, kes oli samal ajal igati Balti, Baltikumi, ühesõnaga igasuguste tšuhnaade iseseisvuse vastaste liigutuste vastane... Ja täna ja ka eile, mees on täiesti ümber "jalastunud" - Balti riikidel on täielik õigus, Vene impeerium ja Vova puutin jne...
Nimelt Nevzorov väidab, et teatud osa (ca 40 % debiilsest vene impeeriumist on jätkuvalt väitmas, et Ukraina riiki ja rahvust ....)
Järgneb lihtne arvutus, 100 - 40 = .....
Ja olles tõesti tollase NL Venemaa mõnedes piirkondades omal ajal teatud ülesandeid täitnud, mitte, et need oleksid olnud mingisugused ajalugu muutvad etteasted, ei, aga meid oli juba tollal ikkagi päris palju, võrreldes meie Eesti praeguse elanikonnaga ja palju oli ka mitte etnilisi eestlasi, kes ka kaasa töötasid ja andsid oma panuse, vist kusagil elektroonilise infomeedia tasandil on sellest ka juttu olnud...
Aga läheme tagasi sinna ajajärku, olles inegreeritud konkreesesse keskkonda, me muidugi saime jälgida ja moniteerida kohalikku elanikkonda, jah, aastal 1984 Togliatti linnas me erilist edu ei saavutanud, tuleb tunnistada. Tehes rutiinst agentuuri värbamise tööd teatud Kesk - Aasia kontingendiga oli minul isiklikult kontakt ühe perspektiivse isendiga ja vestluse käigus ma püüdsin teda kallutada küsimustega, et mis rahvusest sa oled - vastus, venelane. Aga mis rahvusest on sinu ema - kasahh, mis rahvusest on sinu isa - kasahh! Mina, aga kuidas on nii, et ema on kasahh, isa on kasahh aga laps on venelane, siis nii oligi, too venelane jäigi minu poolt kaasamata, loobusin, sest mulle tundus, et tegu on lootusetu juhtumiga.
Eriline juhtum oli aga sel perioodil ühe tatarlasega, kes väitis, et ta on tõesti tatari rahvusest. Kõik see tegevus leidis jällegi aset Togliatti linnas mingi kõrgehituse ülemisel korrusel, palju neid korruseid täpselt oli, ma ei mäleta, aga neid oli ja mitte vähe!
Ühesõnaga aasta oli 1984, miski veel ei näidanud peatset NL kokkuvarisemist, aga meie muidugi juba teadsime...  Cool
Aga tatarlane oli adekvaatne, küsimustele, kes on su ema, kes on su isa, kes oli Tšingis Khaan - kõigile sain õige vastuse. Edasi läks juba raskemaks, küsimusele, kust ja kuidas oleks võimalik saada mingisugustki toniseerivat jooki (va kumõš), ei olnud värske võimalik edaspidine liitlane enam võimeline vastama, seda enam eesti rahva endise ja tulevase donimeerimese kohalt mu uus sõber oli kuidagi kahtlev. Tuli teha mingisugune "kübaratrikk", ehk siis teda kuidagi üllatada, a la, kui jooki ei tule, siis kogu teie "mongoolia ike ja tatari rahva ülevõimsus" on puhas feik, sest minu esivanemad olid Ida Eestis  khaani pidevalt ootamas, nii et nad lihtsalt enam ei jõudnud teda oodata ja hakkasid lihtsalt muude asjadega tegelama (samagon)!
Lisaks olin sunnitud tegema ka väikese füüsilise etüüdi, jah, see oli ikkagi 9 - korruseline korterelamu... No lihtsustatud kujul mul tuli rippuda selle korterelamu ülemise korruse rõdu küljes oma 2 kätt pidi ainult sel eesmärgil, et toda tatari rahvusest indiviidi mõjutada, et kauge lääne väikese (ja samas suure rahva) pojad ( ja ilmselgelt ka tütred) ei ole mitte kaamelistia pealt riisutud, vaid vähe sitkemad isendid... Mina muidugi siin ja praegu ikkagi trükin oma teksti, tatarlasest paraku mulle ja meile kõigile sellest juhtumist midagi kasulikku ei järgnenud!  Sad Aga pole välistatud, et hiljemas elus ja tegevuses too tatarlane juba tõi meile mingisugust ja mitte väikest kasu!
Läks kuidas läks, aga juba järgmisel, 1985 -l aastal saadeti mind jällegi (juba tunduvalt väiksemas koosseisus) Venemaale ja juba tunduvalt sügavamale planeedi sisemusse. Ma tean, et neid gruppe oli rohkem, saadeti muidugi ka täielikult venemeelseid ja vene rahvusest isikutest koosnevaid gruppe täiesti legaalsetel põhjustel ja tihti isegi meilt mitte nõusolekut küsides ja meid instrukteerides, oli meie seas eestlasi, venelasi, ukrainlasi (meie jaoks tollal ikkagi lihtsalt venelasi), juute jne jne...
Aga aastal 1985 Altai krais Barnauli linnas oli kõik juba palju lihtsam, aeg oli juba aasta edasi liikunud, koht oli samuti palju rahulikumalt "tõõdeldav" ja juhtus nii, et tuli töötada peamiselt naissoo esindajatega ja sellega me muidugi saime hakkama eriliste pingutustega! 
Hüpates tagasi hetkeks aastasse 1984, jah, juba aastast 1981 olime treenitud Akadeemia tee 5 ühiselamu 5 - ndal korrusele suitsunurga välisaknast siirduma oma kambri 528 välisaknasse hoone välisseimal rippumise kaudu. Praegu võib see tunduda mõttetu ekstreemina (kuni te ise ei ole seda praktiseerinud), aga minu arvates need "ülemõttlemisiganesmanöövrid liikuses" jne on juba palju kõvem etteaste!
Lihtsalt teadmiseks - "Meie kuu Siberis" kujunes küllaltki edukaks võrreldes "kuuga Togliattis". 
Aga kõik see ei tähenda muidugi seda, et mul oleks midagi "välja hüüda", lihtsalt mõningane elukogemus.
Ja siis oli veel hetk (no vahepeal taheti mind ikkagi saata Minski KGB kooli täiendõppusele, millest keeldumisel käisin 55 päeva Kaliningradis "järgmist sõjalist auastet teenimas")
Tegelikult oli tollal ju kõik salastatud, näiteks 1984 aastal Togliattis minu vahetuse paarimees naeratas mulle iga kord väga sõgralikult ja tuttavlikult, mina midagi aru ei saanud, kuni millalgi fikseerisin tema jalas tartu botased ja ka T - särgilt leidsin mingi vihje (ega meile ju tollal, kui veel ei olnudki lootust iseseisva Eesti Vabariigi tekkele (lihtrahval ja lihttudengitel!) ei antud üleliigset infot!
Jah, Siberis oli meil tunduvalt lihtsam, oli antud rohkem alginfot, oli meie poolt välja valitud kitsam agentuur ja ka kohalik elanikkond oli euroopasõbralikum, jah, nii oli ja praegu ma rohkem ei räägiks neist ja ka praegustest sündmustest!
Siiski, Siberis juhtus nii, et kohaliku ettevõtte (kuhu meid paisati) partorgi tütar sattus juhuslikult meie mõjusfääri!  Cool
Jah, need kõik on pisikesed, mitteolulised sündmused, mis ajalooratta keerlemist kuidagi ei ole otseselt mõjutanud...
Järgnesid nn 90-ndad, mil tuli mitmel korral käia Leningradi oblasti Vassili saarel erinevate ettekäänetaga, oli ju Leningradis tegelikult eksisteerimas nn "Eesti pesa", kus ka isiklikult sai käidud ja ka kohaliku luure residenstiga põgusalt suheldud.
Aga kõik see ei oma muidugi mingisugust seost kusagil Tallinna kõrvaltänaval kuhugi sõidetud või keeratud või muidu mõttetu liiklusmanöövriga  või mingisuguse sitta täis bellarussi radiaatoriga - igale oma...
Ja nii tegelikult ka on, ma ei tea, palju venemaalasi tegelikult on sõja poolt (ja ma ei ta isegi, palju nn venemaalasi meie ettevõttes on sõja poolt (aga iga päevaga ikka vähem, ma nii saan aru). Aga ka siin väikesel ja vaesel Maarjamaal on teatud hulk täiesti eesti nimedega (mitte a la Kasikov)  tegelasi, kes ei ole absoluutselt adekvaatsed ja tahaksid rohkem verd ja purustusi, et võidaks "vene maailm", endile arusaamata, mida see tegelikult tähendab! Sestap ongi kasulik reisida, sõita ringi ja teha oma tööd, jah, ma olen ka 1981 käinud Krimmis, peamiselt siis tegelesime Simferoomoliga, aga käisime muidugi ka Jaltas ja Sevastoopolis!
Ja mida , Sa, Marko tahaksid, et ma siin voorumis eriti jagaksin? Et alumiiniumi maakoores vabal kujul ei esine, vaid ainult aluniimuiumoksiidi kujul? Või miks ma kaine peaga ei kipu siia voorumisse enam ammu postitama?
Vahet pole! Meie tegevus oli tollal ja ka praegugi ikkagi suunatud Vaba Eesti taaskehtestamise ja eksisteerimise võimaluse tekkimise eest - elagu Eesti, elagu eestlased! (mitte et ma oleksin eriliselt sentimentaalne, nii on lihtsalt läinud, juurd, geneetika, teenistus jne. Kui on mingeid paremaid pakkumisi, siis olen alati valmis läbirääkimisteks!  Cool
Jah, lugesin, on grammatikavigu, aga mitte vigu, mis oleksid põhialuseliselt valed! Ma võiks siin ja praegi isegi need kirjavead ära parandanda, tegelikult püüdsin ka parandada, aga ma lihtsalt ei viitsi ega pea vajalikuks, käige ise see tee läbi ja parandaga oma vigu, kui tahate! Või lugege niisama või ärge lugege, lugege neid muid asju, muid asju on lugeda piisavalt, ma julgen arvata!
Mul endal on ka mõni uus "projekt" tulemas, jääge meie kanalile!

Muidugi, nii loll ma ka ei ole - Voorumiga nendel postidel mingit otsest ja selget seost ei ole - nii ongi!
Vasta

(01-03-2025, 00:04 AM)kass Kirjutas:  ...
Nimelt Nevzorov väidab, et teatud osa (ca 40 % debiilsest vene impeeriumist on jätkuvalt väitmas, et Ukraina riiki ja rahvust ....)
Järgneb lihtne arvutus, 100 - 40 = .....
...

Protsentarvutus on üks tore asi.

Paneme protsentide asemele elanikkonna väidetava suuruse.

40% 143,8  miljonist on ... 
...
...
...
57,52 miljonit elanikkonna liiget, kelle arvates Ukraina ei ole ...

Julgen laiendada, et sama seltskonna arvates ka Baltikum ei ole ...

See on päris kole number. Ning kuniks see ei muutu ühekohalise numbriga väljenduvaks arvuks, meil ka mingit lootust idanaabri mõistusepäraselt tegutsemaasumiseks ei ole. Ehk tibla on endiselt oht, mitte võimalus.

Foorumiga on ülalolev soetud sedapalju, et siinne ei eksisteeri mitte vaakumis ning siin ei kirjuta mitte digitaalsed sõltumatud agendid, vaid luust ja lihast inimesed oma sümpaatiate ja antipaatiatega. Mistap see ongi värviline läbilõige tehnikahuvilisest ühiskonnasegmendist. Moderaator küll teeb endast oleneva, et see kalduks kombekohaselt meid valitsemapetnud grupeeringut kiitma, aga reaalsuses saab ta õnneks vaid siin kirjapandut kustutada. Päriselus on endiselt võimalik oma arvamusega elada ja seda vajadusel välja öelda.

Siin tuleb end tugevalt tsenseerida, sest foorumisse on peitunud hulk inimesi päris maailma eest ja neile ei ole viisakas koleda tegeliku elu paha tuju järele tuua.

Seega võtame teadmiseks, et elu on ilus ja vanasti oli veel parem.

La-la-laa...
Vasta

Paranoiaklubi.

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne