Naastrehvide de-naelastamine (teemapoolitus)

Teema hargnes seal Ukraina aitamise teemas
Nüüd on siin eraldi teemaks poolitatuna.

----------------

Big Grin

Naelte väljaurgitsemiseks on hea õhuke lai, ümardatud nurkadega kruvikeeraja, mille otsa keerad kulbiks. Tulevad naks ja naks, kui pöial õige koha pealt alt toetab. Olles säärase koonerdamise pidev praktiseerija, siis julgen kahelda margisoovitusesSmile Isegi sama tootja sama mudeli rehvidel leidub pöidla valutasemes väljenduvaid erinevusi...

KSF! Marko allpool esitatud viis lõiketangide tarvitamiseks on asjakohane, aga ühesuunaline: peale mõne rehvi hambutustamist need väga lõiketangid enam ei ole...
Vasta

Lihtsalt üks mõte - kui lasta nael relakaga otsast kergelt kuumaks ja siis proovida välja noppida?
Vasta

Ehk teeb tilk õli selle töö libedamaks?

Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Vasta

Head teravad lõiketangid, mis naela küljest võimelised kinni võtma, teevad selle töö uskumatult lihtsaks.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Ainult lõiketangidega ei saanud eriti lihtsalt hammaste vahele. Kruvikeerajat pidi täis jõuga ja õige nurga all naela alla suruma, siis sai kangutada ja lõiketangidega välja tõmmata.
Pean natuke vaimselt kosuma enne kui tagumiste rataste kallale asun.
Vasta

(09-05-2025, 16:38 PM)nastik Kirjutas:  Ainult lõiketangidega ei saanud eriti lihtsalt hammaste vahele. Kruvikeerajat pidi täis jõuga ja õige nurga all naela alla suruma, siis sai kangutada ja lõiketangidega välja tõmmata.

https://vm.tiktok.com/ZNd6oE5cT/

Siiani väga hästi toiminud lahendus võrreldes kruvikeeraja ja teab millega.
Vasta

(09-05-2025, 23:35 PM)The Lawbreaker Kirjutas:  
(09-05-2025, 16:38 PM)nastik Kirjutas:  Ainult lõiketangidega ei saanud eriti lihtsalt hammaste vahele. Kruvikeerajat pidi täis jõuga ja õige nurga all naela alla suruma, siis sai kangutada ja lõiketangidega välja tõmmata.

https://vm.tiktok.com/ZNd6oE5cT/

Siiani väga hästi toiminud lahendus võrreldes kruvikeeraja ja teab millega.

+ 1
Kõige efektiivsem moodus naelte eemaldamiseks!
Vasta

Peale proovimist tuleb tõdeda, et mul on kas vale kruvi või olen lihtsalt käpard akudrelli kasutamises, aga auk rehvi tuli liiga kergesti.

Ei, ma jään kruvikeeraja juurdeSmile
Vasta

Olen ka proovinud seda kruvi teemat. Mul ka kuidagi ei õnnestunud see. Kippus selle kruvi naela kõrvalt rehvist läbi vedama  Big Grin

UA abikonto tehnika ning varustuse soetamiseks: Raivo Roosioks  EE152200221091526071
Vasta

Eks see kruvi lahendus ole kinni paljuski käejõus. Et jõuad täpselt ja konkreetselt hoida drelli. Proovisin ka, toimib üsna hästi. Aga käsi väsib üsna ruttu ja 4 rehvi vastu pidada tundub väga vastupidavust nõudev ülesanne olevat.
Vasta

Mul on ka kogemused pikema lapiku kruvikaga mille ots on nurga alla pööratud nagu heeblil, ning lõhe keskele lõigatud. Meeldiv töö see ei ole niiehknaa. Sain ka kergemakujulise trauma ja olen oma elu kuidagi nii katsunud elada, et naelu kevadel välja tirima ei peaks.  Big Grin
Vasta

Nipp on ilmselt selles, et padrunil on vabalt pöörlev rõngas, mis padruni pöörlemise ajal surutakse vastu vasaku käe nimetissõrme ja see omakorda vastu rehvi ja rõngas seisab kohapeal, ei pöörle kaasa. Nagu piltidelt ja videost näha.        

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Vasta

Kruviga naelte eemaldus super. Maks 5 minutit rehv koos õllega.
Tegin video ka, ühekäega filmisin ja teisega lasin naelu välja a siia see formaat ei sobi millegipärast. Foto ka ei sobi.
Kahekäega muidugi lihtsam.
Nipp on jh kruvis Smile
Vasta

(19-05-2025, 12:20 PM)klemm Kirjutas:  Kruviga naelte eemaldus super. Maks 5 minutit rehv koos õllega.
Tegin video ka, ühekäega filmisin ja teisega lasin naelu välja a siia see formaat ei sobi millegipärast. Foto ka ei sobi.
Nipp on jh kruvis Smile
 VBolla point selles ka et need rehvid millest see somm naelu välja lasi oleks veel mitu talve sõitnud. Üldse on sellised lamelliga naelad viletsad suvekad Rolleyes "Parimad" olid miskid itaalia Daytonad, väiksed pea olematud lamellid, suured klotsid, need vist olidki rohkem naelutatud vihmakad kui korralikud talverehvid.

You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Vasta

(20-05-2025, 10:28 AM)Tegelane5 Kirjutas:  
(19-05-2025, 12:20 PM)klemm Kirjutas:  Kruviga naelte eemaldus super. Maks 5 minutit rehv koos õllega.
Nipp on jh kruvis Smile
 VBolla point selles ka et need rehvid millest see somm naelu välja lasi oleks veel mitu talve sõitnud. Üldse on sellised lamelliga naelad viletsad suvekad Rolleyes "Parimad" olid miskid itaalia Daytonad, väiksed pea olematud lamellid, suured klotsid, need vist olidki rohkem naelutatud vihmakad kui korralikud talverehvid.
Viletsad või mitte, aga parima hinna/kvaliteedi suhtega nagu nüüd paljud armastavad öelda  Big Grin (tasuta)
Ma olen mitmed jooksud de-naelastanud lapiku elektiku kruvikaga (natuke kitsam kui tavaline) ja ilmselt jätkan samamaoodi ka tulevikus. (palju)Kasutatud naelu on kogunenud hetkel ~1/2 maltoosapurgi täit.
Korralik kinnas kindlasti vajalik - esimene jooks naelu kunagi ammu lahkus koos nahaga peopesast.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne