09-06-2025, 19:44 PM
Tööriista? kast
09-06-2025, 21:40 PM
Kangesti sarnases kastis oli mu isal padrunvõtmete komplekt. Hirmus pikk vändakujuline saba ja hulk pooletolliseid padruneid.
09-06-2025, 21:50 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-06-2025, 21:52 PM ja muutjaks oli aavu.)
Ma pööraks tähelepanu kastil olevale kleepsule, ehk hakkab miskit koitma.
Eesti Lairiba Arenduse SA võrguhalduse infosüsteem (ELVI)
Kas mitte maaaluseid valguskaableid vedanud firma?
Algul mälus tekkis isegi seos sordiaretusega (põllumajandus), mingi instituut või teadusasutus.
Padrunvõtmete kasti ülestõstmise käepide on minu veneaegsel hingedele vastasküljel ja lühem kast ka.
Eesti Lairiba Arenduse SA võrguhalduse infosüsteem (ELVI)
Kas mitte maaaluseid valguskaableid vedanud firma?
Algul mälus tekkis isegi seos sordiaretusega (põllumajandus), mingi instituut või teadusasutus.
Padrunvõtmete kasti ülestõstmise käepide on minu veneaegsel hingedele vastasküljel ja lühem kast ka.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Või siis näiteks Eesti Loomakasvatuse ja Veterinaaria Teadusliku Uurimise Instituut ja EKB on mingi konstrueerimisbüroo?
09-06-2025, 23:49 PM
G pildiotsing ei tunne kahjuks "kleepsu" ära, ilmselt oleks vaja puhastada embleemi. Praegune vaste on kimp aerofotosid....
Lairibasellidega ühisosa ilmselt pole, pigem sinna põllumajanduse suunda siiski. Laiaribalistel on reeglina plastkastid.
Lairibasellidega ühisosa ilmselt pole, pigem sinna põllumajanduse suunda siiski. Laiaribalistel on reeglina plastkastid.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
10-06-2025, 08:30 AM
10-06-2025, 09:00 AM
Eesti loomakasvatuse ja veterinaaria instituudi erikonstrueerimise büroo. Oli vist selline asutus - panin mälu järgi.
10-06-2025, 12:44 PM
(10-06-2025, 09:00 AM)Sidorov Kirjutas: Eesti loomakasvatuse ja veterinaaria instituudi erikonstrueerimise büroo. Oli vist selline asutus - panin mälu järgi.
Oli ja embleem vastab ka vt https://eestinsv.ee/pollumajandus/eesti-...instituut/
https://www.digar.ee/arhiiv/nlib-digar:1005612
10-06-2025, 13:17 PM
Tänan. Info edastatud omanikule, kes vastas et koha eelmised elanikud olid loomakasvatuse instituudiga seotud olnud.
11-06-2025, 19:27 PM
Siis võimalik, et midagi veterinaariaga seoses. Loomatohtritel oli igasuguseid tööriistu, ehk nende hoidmise jaoks? Roostes hingedele oleks vaja WD 40 vmt. peale surtsata, kui kasti lahti saaks, näeks juba täpsemalt, mis sinna käia võis või on äkki seeski, oma hoidiku(te)s paigal, nii et ei kolise kah.
Puruks ja pool pööret tagasi!
« Järgmine vanem | Järgmine uuem »
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne