mazda Kirjutas:
see buss, mis põlevat näis, oli tegelt filmi võtetel kasutatud ja täiesti töökorras buss, isegi ül ja kindl olemas. Buss ise pole põlenud, vaid aerosooliga ja poriga tehtud kunstnike poolt ja ainult kolm klaasi löödi sel puhul puruks, ülejäänud klaasid on bussis tervelt olemas. Filmi võtted said läbi ja müüdi ära odavalt ja emexisse veel pole jõudnud, vaid alles otsustatakse tema saatuse üle. Buss seisi tee ääres, kuna säde kadus ära aga üldiselt saadi buss uuesti liikuma 
K...di simulandid - petsidki minu silmad ära

Palju poleks puudunud, kui ma oleksin auto tee äärde jätnud ja üle omapoolse teeniidi pilti tegema läinud hävinud PAZist. Vaid kellakohased asjatoimetused Tallinnas panid mu sellest mõttest loobuma. Muide - mulle tundus ka, et bussi armatuurlaua kohal mingi sinises riides mees midagi toimetab...
Mis filmiga muide tegu kui pole saladus?
Aga... paistab, et suurearvuline automotofoorumlaste pere on moodustanud Maarjamaa teedel omamoodi valvesalga - piisab ühel kentsaka välimusega vanal liikuril veidi sõita ja kohe on vähemalt 2-3 foorumlast isendit näinud ja tema tegevustega kursis
Kui huvitavatest liikuritest juba jutt, siis räägin ka Tehnika tänaval nähtut - sõitis furgooniga GAZ-52/53, taga tüüpiline 1970te autolavka furgoon (ülaservas madalad ovaalaknad ja katus kahele poole kaldega lame). Autol olid all kiigedega 51 lehtvedrud ning ka tagasild oli 51 oma, keskelt pooleks käiv

Ning... üllatus-üllatus... taga furgooni küljes oli vaid kaks ümarat punast tuld, mis toimisid nii gabariit-, suuna- kui ka pidurituledena. Omal ajal (veel 10-15 aastat tagasi) kohtas selliseid vabnemt tüüpi veokeid tänavaliikluses palju, kuid kaasajal on nad pea täielikult kadunud.
Oleks ma kuulnud 51-le omast joua-joua häält, oleksin pidanud liikurit säilinud 53F-iks. Aga kuna sellist häält ei kuulnud, siis vähemalt 51 kasti tal peal ei olnud, erinevalt sildadest/vedrudest.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel