02-11-2008, 12:42 PM
Selleise jalgrattaga, mis asub all vasakul, õppisin mina sõitma.
Alustatud töö tuleb lõpuni viia.
indrek1000 Kirjutas:Selleise jalgrattaga, mis asub all vasakul, õppisin mina sõitma.Sama siin! Ratas mul veel siiamaani alles osaliselt, kuna kummid mõranesid ära ning siis jäi seisma garaazinurka.
ralliace16 Kirjutas:Mina ka. Ainult et värv oli rattal sinine ja suurest kasutamisest läks raam pooleks, aga peale lisatugede keevitamist sai jälle edasi sõita. Mis sellest lõpuks sai, seda ei mäletagi.indrek1000 Kirjutas:Selleise jalgrattaga, mis asub all vasakul, õppisin mina sõitma.Sama siin! Ratas mul veel siiamaani alles osaliselt, kuna kummid mõranesid ära ning siis jäi seisma garaazinurka.
(14-05-2009, 12:02 PM)Albe Kirjutas: Selline mure, et otsin lapsele vene pedaalidega autot, ei peagi olema väga heas seisus, võib isegi taastamist vajada. Hea, kui oleks komplektne, oleks väga tänulik, kui keegi saaks aidata
(30-10-2008, 19:56 PM)arvi100 Kirjutas: 1983 aasta reklaamprospekt.
(02-11-2008, 17:26 PM)ralliace16 Kirjutas:Mina õppisin ka ja sellisega elasin üle ka oma elu seni suurima avarii kui ma selle veloga trepist alla sõitsin. Luud-kondid jõud terveks, aga teistele ei soovita. Ja selline tõukeratas oli mul ka. Selle ma lõhkusin Lasnamäel kõnnitee äärekividest üles-alla sõites ära. Raam läks pooleks. Tagantjärele mõeldes olin ma kunagi kõva hävitajaindrek1000 Kirjutas:Selleise jalgrattaga, mis asub all vasakul, õppisin mina sõitma.Sama siin! Ratas mul veel siiamaani alles osaliselt, kuna kummid mõranesid ära ning siis jäi seisma garaazinurka.