Einoh, mis seal ikka, linnud tuleb ära keelata, muud pole teha midagi!
Kunagi ammu ühelt langilt trakaga välja vedades oli meil vennaga nö ööbimispaik täpselt ühe konnatiigi kõrval ning seal hakkas õhtu saabudes SELLINE konnakontsert, et kuna polnud sellise asjaga varem harjunud, oli algul magamajäämisega veidi raskusi, aga päeva- paariga harjusid ära ning siis oli see juba nagu unelaul
Praegusel ajal keelaks vist ära!
Elan ise ka Pärnus, ringrajast linnulennul mingise linnulennult 5km kaugusel ning vahel on siia ka rinkal mürgeldamine kuulda. Aga mis siis? Olen seda meelt, et kaugemale on müra rohkem kuulda kui lähemal olles, samas on ka see point, et seda on seal vaid paar kuud aastast ning sedagi mitte iga päev. Rinka kõrval elavate inimeste hädaldamine pole ka minu meelest põhjendatud, eriti nende, kes sinna hiljem on oma elamised ehitanud.
Vennas rääkis selle kohta jutu ühest tüübist, kes olla ostnud krundi looduskaunisse kohta, sinna maja ehitanud ning kui kõrvalkrundi omanik oli oma metsa maha tõmmanud, hakkas hädaldamine pihta, et näe, ma ostsin krundi just seetõttu, et männimets kõrval- no ja mis siis? See ju teise mehe mets üldse, mis sul öelda!
Üleüldse on praegusel ajal igasugu teemadel ruigamist liiga palju- kellele ei meeldi see, kellele teine jne, muudkui nõuame keelamist, protestime jne- krt küll, kuhu me niimoodi välja jõuame!
Oli kord selline üritus siin Pärnus nagu Weekend- esimesel aastal, kui see tehti, elasin sellises kohas, kuhu olid pealava sinised tuled terrassiukselt näha ja kuna mu tütar oli siis nädalavanune, oli see küll häiriv. Järgmisel ja ülejärgmisel aastal elasin juba teispool jõge ning ka sinna oli teatud ilmaga lausa lugude sõnad kuulda, tümps oli kõmas ka kinniste akende-ustega majja. Aga ikkagi ei karanud kordagi pähe see, et ma lähen kuskile loosungiga vehkima.
Loomulikult ei ole need kaks asja võrreldavad- üks asi on ruutus silmadega pilves inimeste jaoks- oot, kuidas see ütlus oligi?- tantsujumaluste- festival, teine asi on mootorisport.
Tegelikult oli festivalil mängitav "muusika" totaalne saast, auto24 ringil toimub ikka põnevat ka. Samas pean tunnistama, et peale ümberehitust ei ole ma ise seal ringil üldse käinud, ei tea ise ka, miks otseselt- pole vist väga autospordiinimene.
Eelmine aastagi oli äge vaadata, kui sõitsin metsakaga Pärnu poole ning minust möödus hunnik Rootsi numbritega Porscesid, M3-sid ja mida kõike veel, kes ise, kes treila peal.
Vot nende kisajate tõttu tekib endal ka tunne, et vot selliste pärast on küll veidi piinlik olla pärnakas.
See ringrada on asi, mis tõeliselt eristab Pärnut ülejäänud Eestist- kas neil vingujatel endal ei ole häbi?
Krt, inimesed, hankige omale elu!