Postitused: 507
Teemad: 6
Liitus: Feb 2008
Maine:
11
23-10-2020, 12:30 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2020, 12:30 PM ja muutjaks oli
maaks.)
Kodus garaažis pargin alati selg ees (sama tegin ka eelmise kodu ees parklas), sest sooja mootoriga manööverdamine on kokkuvõttes väiksema kütusekuluga. Auto taha jääb piisavalt ruumi, et vajadusel tagant luugist midagi kätte saada.
Poe parklas nii ja naa, sest sõltuvalt sellest, kui viisakalt naaberautod on ennast joonte vahele pannud, peab teinekord parkima kõrvalistuja ukse kas vasakule või paremale laiutava naaberauto lähedale, et üldse välja saada.
Postitused: 436
Teemad: 9
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
23-10-2020, 21:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2020, 21:39 PM ja muutjaks oli
siimik.)
Siis on küljealla ujujal ka kindel tunne, et ustega ei paugutata. Ka nn hallimassi mõttetu auto, on osade jaoks täitunud unistus, mida hoitakse kui silmatera.
Ise hakkasin tagurpidi parkima sõjaväes, seal seletati seda kui põgenemis suunda.
Mulle meenub hilisõhtuse rongi kirjeldus.
Vagunis istub üksainus inimene.
Järgmises peatuses siseneb
a) eestlane. Otsib istujast võimalikult kauge pingi ja istutab end sinna;
b) venelane. Istub kui mitte varasema istujaga samasse pingivahesse, siis ikka võimalikult lähedale.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Mul oli korra Pärnus "huvitav" olukord. Õhtupoolik, Espaki parklas polnud peale minu oma ühtki autot, kui Kaubamajakasse sammusin. Tulen tagasi, parklasse oli tekkinud üks auto veel... Ja see oli parkinud minu auto juhipoole nii, et ma pidin autosse minema parempoolsest uksest! Ümberringi oli vabu kohti tere parkla jagu, pargi kuhu ja kuidas tahad.
Mul tõusid kulmud juuste peale, et mida sellised küll mõtlevad ja mis kuradi pärast on vaja nii külje alla imbuda?
Postitused: 4,433
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Tsitaat:on vaja nii külje alla imbuda?
Sitamagnet - ütleb mu kaasa selle kohta kui turul on ainult müüad. Nagu ta ühe tomatimüüa ette valima-ostma jääb, on tema taha tekkinud järjekord. Toimib karjainstinkt - seal, kust ostetakse on kindlasti turu parim kaup. Mujal kindlasti praht.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(24-10-2020, 01:02 AM)linnuke Kirjutas: Härrased,Kuidas küll Te siiamaani olete suutnud Kaubanduskeskuste ees parkida ,niiet kaubakäruga ligi pääseb.Ja mismoodi pargite nüüd ,peale seepikka targutust ( kuidas kellelegi meeldib ) (ehk paar lk. veel )
Vaidluses selgub tõde.
Juba vanad roomlased korraldasid mitmepäevaseid mõttetalguid. Egas meie kehvemad pole.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 499
Teemad: 1
Liitus: Nov 2003
Maine:
3
Juba vanad roomlased korraldasid mitmepäevaseid mõttetalguid. Egas meie kehvemad pole.
Ja kus on see rooma riik nüüd? Ilmselt paljud teavad mis juhtus.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Isand V6sa tõi väga huvitava näite.
Olen korduvalt tabanud ennast mõttelt, et kes praegu süüdi jääb.
Just poe parklates näeb sellelaadseid situatsioone.
Täitsa huvitav oleks kuulda selle politsei põhjendust, et kui pikalt peab kumbki auto olema taskust välja sõitnud, et alluda parema käe reeglile.
Mul on näide tuua kus mulle põrutati Tallinnas kinnisel territooriumil küljepealt sisse ja hakati nõudma valuraha kuna ma olla rikkunud parema käe reeglit.
Ja et pooled omavahel kokkuleppele ei saanud kutsuti kohale politsei.
Nüüd oli jutt lühike. Kuna tema lajatas mulle sisse tagarattasse ja õueala kiirusel siis inspektor väitis, et see on tahtlik avarii tekitamine või absoluutne tähelepanematus. Mulle tundus algusest saadik samamoodi.
Ühesõnaga,mina jätkasin teekonda aga tüüp jäi aru andma oma käitumisest.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 749
Teemad: 2
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Tervist !
Nendes kaubandushiidude parklates aga ka mujal teega külgnevatel aladel jääb pahatihti tähelepanuta selline "tühine" nüanss - VV on oma määrusega Eestis kehtestanud parempoolse liikluse , vähemalt LE kehtimise ajal oli , praegu on sage situatsioon , kus vastutulev sõiduk sõidab justkui vastassuunas , ehk ei hoita tee parempoolsele servale / äärele no ja sel juhul ...
Vaadates üldist mõtlemislaadi , siis õigused on hälvetega isikutel ( need kes kiirust määravad kepsu järgi ehk mahutavad end mõõtmisvea piiridesse / mälu järgi UL mõõtmisviga kiirusel 100 km/h oli +/- 1 , seega 96 km/h sõitvad saab tuimalt tahtmise korral "paberile panna"/ , muud erisused jätan nimetamata ) aga need liiklejad , kes liikumiskiirust hoiavad sõiduki spidomeetri järgi , neid palun mitte nimetada , on arusaadav ?