automoto.ee foorumid

Täisversioon: Otsin infot Rekord C / Commodore A kohta Eestis
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4
Eestis on üle neljakümne seda tüüpi autode olnud registris 10 aastat tagasi. Huvitab isiklik kogemus, kes ja kus on midagi näinud.

Niisiis:
Kogun infot Eestis olevate Rekord C / Commodore A mudelite kohta. Kui on infi ka teiste 60ndate - 70ndate alguse masinate kohta - andke teada.
Koostamisel on kodulehekülg, mille tahaks üles saada võimalikult kiiresti.
Info võiks olla võimalikult täpne ... (ei kuritarvita)...

Hannes (unu)

Täpsemad andmed mailile

unu@hot.ee

või privaatteade!

ps... Jansa... kas sinu 2d Sedani fotod on ka kusagilt võimalik alla laadida?
ikka.
pildid waxi albumis: http://www.album.ee/?o=300003529&uilang=1

auto ise Nuias garaasis paremaid aegu ootamas.

üks selline nagu Jansal,seisab pikemat aega Olustveres.
ma tean vändras seisab ühes hoovis üks... omal väike plaan... aga olustvere ligemal... mh Wink
Olustvere omal olid kolm nädalat tagasi mõlemad sillad alt kadunud. Midagi seisab Viljandis veel, aga ma pean asja veidi uurima.

Asp

... liigub. Olen saanud veel infi Tartus seisva nahkkatusega isendi kohta... asi pidi ka müügis olema ::: ilmselt!?

Olustvere masinast ei tea midagi... sillad nüüd küll mingi \"defitsiit pole\"... ma tean mitut inimest endaga kokku, kellel sildu üle onSmile - ilmselt on siis üks masin veel kuskil ehitamisel, mis omale ka sillad sai.
Tartus nö. \"tuttava-tuttaval\" oli (on?) punane nahkkatusega suur kupee opel aastast 1968. Mootoriks mingi 2,5L isend. Oli üheksakümmnendate alul kellegi sommiga motika(te) vastu vahetatud. Auto oli suht kehvas seisukorras ja omaniku plaan oli - sõidab kuni laiali pudeneb Sad Äärmiselt kena ja muljetavaldav auto igatahes... Proovin nädalavahetusel selle masina kohta veidi infi saada ja uurin ega äkki müüa ei taheta. Parem ikka kui läheb selle listi rahvale, kui mõnele nõmedale rullnokale.
Siin siis pildid Viljandi Opelist:

http://www.album.ee/?o=300028287&nocache=1

Välimuse ja numbri järgi otsustades tundub olevat seisnud aastaid, kuid paar päeva tagasi oli seda üritatud sealt minema vedada. Mingil põhjusel jäi üritus pooleli.

Kere on nagu ikka vanal autol, salong enam-vähem, kuigi näidikud on asendatud 06 omadega. Projektiks iseenesest sobiks.

Asp
Väga hea... pildi järgi otsustades on suht originaal... esituled muidugi puudu ja võrele on pandud mingi latakas Opeli logo... ARK andmetel on Viljandisse registreeritud üks Rekord, mis peaks olema tumesinine... see oli küll rohkem must... samuti ei olnud andmetes Vin koodi ja seega oli võimatu desifreerida, mis kerega tegu. Arvan, et see on see... kontrollin reg. numbrit.
See oli must. Üks esituli jäi mulle igatahes silma salongis, miskit pudi oli seal veel.

Ei välista, et neid masinaid võib olla maakonnas rohkemgi.

Asp
EEEH, svenson kuskohas vändras see opel seisab. äkki tead omanikku ka. Omaaruga on vändras enam-vähem kõik sellised mitte just väga levnud masinad teda aga mida aeg edasi seda rohkem uudiseid välja ujub.
Eelpool juttu olnud Viljandi mustast kupeest mul andmed puuduvad, mis näitab, et lisaks registris olnud ca 43 masinale leiab lisa!

Järgmise nädala alguses saab ilmselt kodulehe üles!Smile
Nii nädalapäevad tagasi koperdasin Kehras ühe 4d rekordi otsa. Polnud aega seisma-vahtima jääda, aga tundus täitsa tarwitamiskõlbulik olema.
Selline punakas-pruunikas (pimedaks kiskus õues).
Nummer oli 933 ***

Ehk on midagi uut sulle.
[Pilt: opla.jpg]
Tallinn
eile tuli mulle Pärnu ja Matsi vahel vastu punakaspruun Rekord, 4-ukseline. Paistis täitsa originaalkorras olevat. :smug
Palju uut ja huvitavat on välja tulnud, lihtsalt piinlik, et ei ole kodulehekplge jõudnud edasi aretada...

See punakas-pruun 4d Pärnu kandis peaks olema Commodore... on siin ennegi juttu olnud, tal ees Rekordi iluvõre. Kui see muidugi on see,,, must nahkkatus ja väike numbrimärk???

Selle 933 *** vaatan oma infopagasist üle

waxi tehtud fotol olev on ka mulle uus...

Luban end parandada, ja nii kui mahti saan õhtukese lehekülje kallal näperdada...


Kui aga kellelgi on üle parem esitiib samasugusele võtaks hea meelega... tervet autot lausa kuritegu varuosadeks võtta...
Tsitaat:See punakas-pruun 4d Pärnu kandis peaks olema Commodore... on siin ennegi juttu olnud, tal ees Rekordi iluvõre. Kui see muidugi on see,,, must nahkkatus ja väike numbrimärk???

Sorri, aga ma ei tee eriti vanal Rekordil ja Commodorel vahet. Sõitsin ise 150-ga, tema tuli vastu umbes 90-100-ga. Aga niipalju jõudsin märgata, et katus oli samasugune pruunikas tumepunane, mitte nahast, number oli tavaformaadis, mitte väike. Külje peal jooksis u. 1cm laiune hõbedane triip.

[Pilt: viewthread.php?action=attachment&tid=2307&pid=15873]

Prox

Mul on üks vana Opel....
Kas keegi teab midagi Opel Rekord C Sprintidest, palju neid Eestis on ?:???
Sprindist võib lugeda http://www.automoto.ee/opel alt... alateema Rekord ja sealt alt Rekord Sprint

Selle kohta, kas Eestis neid veel on, ei ole informatsiooni, suure tõenäosusega ei ole.
Omal ajal oli ta üks katsetus teha Rekordist sportauto, siiski eriti edukaks ta ei küündinud ja on Euroopaski päris tore haruldus. Miks ta ei saanud sellist menu nagu tema eakaaslased oli tegelikult vaid asjaolu, et Opeli 6-silindriliste hinnad hakkasid ainult natuke ülevalt poolt aga pakkusid palju enamat. Seega sportliku auto tahtjad pöördusid kohe tugevamate masinate poole ja jätsid Rekordi muskilvenna oma 106 Hj rahule.
Lehti: 1 2 3 4