Postitused: 276
Teemad: 21
Liitus: Apr 2002
Maine:
0
Eestis on üle neljakümne seda tüüpi autode olnud registris 10 aastat tagasi. Huvitab isiklik kogemus, kes ja kus on midagi näinud.
Niisiis:
Kogun infot Eestis olevate Rekord C / Commodore A mudelite kohta. Kui on infi ka teiste 60ndate - 70ndate alguse masinate kohta - andke teada.
Koostamisel on kodulehekülg, mille tahaks üles saada võimalikult kiiresti.
Info võiks olla võimalikult täpne ... (ei kuritarvita)...
Hannes (unu)
Täpsemad andmed mailile
unu@hot.ee
või privaatteade!
ps... Jansa... kas sinu 2d Sedani fotod on ka kusagilt võimalik alla laadida?
Postitused: 307
Teemad: 34
Liitus: Jan 2003
Maine:
0
üks selline nagu Jansal,seisab pikemat aega Olustveres.
Golf mk1, VW T3, Lada 1200, Dnepr MT-10
Postitused: 5,866
Teemad: 745
Maine:
37
Olustvere omal olid kolm nädalat tagasi mõlemad sillad alt kadunud. Midagi seisab Viljandis veel, aga ma pean asja veidi uurima.
Asp
Maine:
0
Väga hea... pildi järgi otsustades on suht originaal... esituled muidugi puudu ja võrele on pandud mingi latakas Opeli logo... ARK andmetel on Viljandisse registreeritud üks Rekord, mis peaks olema tumesinine... see oli küll rohkem must... samuti ei olnud andmetes Vin koodi ja seega oli võimatu desifreerida, mis kerega tegu. Arvan, et see on see... kontrollin reg. numbrit.
Postitused: 5,866
Teemad: 745
Maine:
37
See oli must. Üks esituli jäi mulle igatahes silma salongis, miskit pudi oli seal veel.
Ei välista, et neid masinaid võib olla maakonnas rohkemgi.
Asp
Postitused: 631
Teemad: 84
Liitus: Aug 2002
Maine:
1
EEEH, svenson kuskohas vändras see opel seisab. äkki tead omanikku ka. Omaaruga on vändras enam-vähem kõik sellised mitte just väga levnud masinad teda aga mida aeg edasi seda rohkem uudiseid välja ujub.
Postitused: 1,443
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
Nii nädalapäevad tagasi koperdasin Kehras ühe 4d rekordi otsa. Polnud aega seisma-vahtima jääda, aga tundus täitsa tarwitamiskõlbulik olema.
Selline punakas-pruunikas (pimedaks kiskus õues).
Nummer oli 933 ***
Ehk on midagi uut sulle.
Postitused: 1,796
Teemad: 74
Liitus: Sep 2001
Maine:
14
eile tuli mulle Pärnu ja Matsi vahel vastu punakaspruun Rekord, 4-ukseline. Paistis täitsa originaalkorras olevat. :smug
Maine:
0
Palju uut ja huvitavat on välja tulnud, lihtsalt piinlik, et ei ole kodulehekplge jõudnud edasi aretada...
See punakas-pruun 4d Pärnu kandis peaks olema Commodore... on siin ennegi juttu olnud, tal ees Rekordi iluvõre. Kui see muidugi on see,,, must nahkkatus ja väike numbrimärk???
Selle 933 *** vaatan oma infopagasist üle
waxi tehtud fotol olev on ka mulle uus...
Luban end parandada, ja nii kui mahti saan õhtukese lehekülje kallal näperdada...
Kui aga kellelgi on üle parem esitiib samasugusele võtaks hea meelega... tervet autot lausa kuritegu varuosadeks võtta...
Mul on üks vana Opel....
Kas keegi teab midagi Opel Rekord C Sprintidest, palju neid Eestis on ?:???