automoto.ee foorumid

Täisversioon: Projekt Druzba
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Pauka

Sai kunagi sügisel (oktoober või november) tuldud võrriga sõites sellisele huvitavale mõttele ,et võik endale mingi druzba mootoriga aparaadi leiutada.Esimese asjana sai ostetud raam 125 eeku.Raame sain selle eest 2 riga13(mootoriga, nii mootor kui raam olid kasutus kõlbmatud aga rattad olid korralikud)ja riga11 (seisnud aga enam vähem korralik)järgmisenea sai sõbralt odavalt ostetud mootor Druzba-4 .... hind oli 50eeku ainult...mootorile ei antud kaasa starterit ega gaasi siibrit( õige nimi?).Peale umbes kuu ajalist seismist mootor ringi ei käinud.Umbes nädalaga sai raam uue värvi peale (punane)Kuna ilmad hakkasid külmaks minema ja kooli kõrvalt polnud eriti aega siis tekkis pikem paus.Aprillis sai mootor laiali võetud kolb oli see rikutud.Sai sõbralt uus kolb toodud mis oli korralik.Järgmine suurem probleem oli säde.Säde lihtsalt polnud(praegu on mootor garaažis laiali)Sai sõbralt ostetud 150eekuga uus mootor seekord sis korralik druzba mootor, hästi läks käima jne..Mai kuus sai raamile kinnnitused peale, mootor külge.Järgmine raskus oli gaasi trossi ühendamine.Peale pikka proovimist sai see kokku tinutatud trossiga.Masin on nüüd koos aga peale sädeme momendi muutmist muutus säde väga nõrgaks....käima kahjuks ei lähe.Mis võib viga olla?
Enam vähem 400krooniga olen selle masina praegusesse korda saand...
endal ostis sõber druzba minimopeedi... mingi 150 eekuga sai kätte... hiljem selgus et mootor oli kokkulastud ja on vaja uut mootorit siis võtsime masina vanaisa juurde kaasa sealt sai uus mootor peale.... algul oli sädemega jama, säde oli olemas aga ta ei olnud täpselt siiis kui kolb yleval oli... siis läks u. 30mintsa aega ja saadi seegi probla korda.... mootor töötab ilusti! : ) aga probla on selles et pole ette väikest hammakat, et tahakski siis kysida kust sa said või kuida tegid...?

Pauka

hammaka sain sõbra käest kellel oli ka kunagi druzba mis nüüd on minu oma.Ma pole küsind kus ta selles sai sest tema seda ise küll kindlalt ei teinud aga võib-olla ta mõni tuttav.

Mootor on laiali.Säde nõrk sest et kontakti vahe oli õli täis jooksnud kuna SK-tihend ei pidanud.
äkki saaksid talt kysida? mul hädasti vaja...

Pauka

küsin kui saan aga lihtsam oleks see ise viilida?
ega ma suht algaja veel....
aga mõtlesin ise ka selle peale... aga see jupp mis sae ketti ringi veab sellel on kahel pool mingi raud ymber, kui see minifreesiga maha tõmmata ja hammakat nata augemale pannna siis peaks see hakkama käima yle yhe keti lyli... see kõik on väga kahtlane. aga täna lähen vanaisa juurde sellega ja siis vaatab mis teha annnab... Wink
Võta võrri esihammakas ja viili seest õigeks ja ongi olemasWink
kahjuks pole võrri hammakat kuskilt võtta... võrri nyyd maha lammutama ka ei akka... (vaja hammakat k 125)