automoto.ee foorumid

Täisversioon: sebisin omale juraka vene kompressori,kuid natuke infot vajan.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
sai siis omale sebitud ülisoodsalt üks mürakas veneaegne kompressor.tehasest peale löödud aastaarvu näit on 1989
mre on selles et kaduma on läinud rihmaratas.vb on siin foorumis mõni lugeja kes on sarnase kompressoriga kokkupuutunud või teab head ideed kust sellist asja sellele made in ussrile leida.tahaks asja kma saada siis saab liivapritsi tööle ja ka pakkuda kallitele foorumi kaaslastele pritsimisvõimalust oma roosteeemaldustööe käigus.

pildid leiab siit.
http://www.album.ee/album/30018480/50100239

tõelise leiuabi puhul panen kasti märjukest välja.
psaaks treida ilmselt küll kuid probleem on selles et see ratas on originaalis niiplaju suur et ei mahuks treipinki.
Mis selle läbimõõt on?
Kui mulle läbimõõdu ütled, siis saan äkki aidata ;P
Siit saad teada,millise klassi kiilrihma vaja läheb.Uuel rihmaseibil peavad
olema sama mõõduga rihma sooned kui vanal.
http://www3.msiu.ru/detalim/SM/SM_3_3_1.htm
Sinna niisama lihtsalt mingit mõõdult sobivat panna/treida vast ei kannata... Sel rihmarattal peaks olema lisaks ka jahutav otstarve. Originaalil rihmasoonte ja südamiku vahelises osas ventilaatorilaadsed labad/kodarad.
justnimelt neid ribisid on raskem teha.
vähemalt on hea uudis see et kui kompressori pea lati võtsin oli kõik ok ja natuke wd40 silindritesse ja käis kergelt käega keerates ka ringi.pea uuesti kokku ja pead puhastama väliselt.sammal maha.
meil siin töökojas samasugune kompressor, arvatavasti sind selle rihmaseibi leidmisel otseselt aidata ei saa, kuid võin sellest pilte teha, mõõdud anda, mis ehk natukenegi aitab...?
Tee labad rihmaseibi peale, ajaliselt ehk tunnike toksimist sirgest plekist neli laba. Kunagi sai ise samuti labad peale tehtud umbes sama mõõtu ekskavaatori kompressorile. Kolu tuleb ka peale teha, muidu on päris ohtlik seal läheduses viibida.

Dad.
to tets.
nagu näha oli postist kasu et leidsin kellegi kelle samasugune jurakas.tänud tevitamast ja tahaks nii pilte kui ka kõiki mõõte kui see sulle tüli ei tee.vb tahaks kunagi ehk ka ise teada.teiseks seda et räägi kuidas see relv sul ennast ka õigustanud on ja kui palju ta tõrkunud on,ühesõnaga kogemused.