automoto.ee foorumid

Täisversioon: ZAZ 965A va.1965
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Kuna kindlustus läbi saamas otsustasin teha kah triki ja pika numbri väikse vastu vahetada. ega see 800 krooni mis riigile maksin midagi rohkemat ei anna kui visuaalselt paremat pilku. ARK\'s uurisin et ehk saab 65*** taolise numbri aga hetkel ei olnud ja väga sõbralik onu pakkus äkki tahan ilma EURO märgita numbrit endale. Sai mõni sekund enda peas mõeldud ja tehtud järeldus et soliidsem kui ma oma raudveteraanile ei pane kuldtähekesi külge ja nii saigi ilma EURO tähiseta number mu Muhu külge.
Kui ARK\'i ees numbreid külge kruvisin oli uudistajaid ikka küllalt Smile

väike pilt kah (kuigi valgus peegeldab nii nagu kapott oleks mõlkis, tegelikult ei ole)
07ZFY nagu pool BONDI Big Grin e. 07 Zaz For Year\'s
Musta numbriga näeks siis selline Rolleyes
Aitähh kasutaja kadari\'le, kes kinkis mulle tuttuue esi/taga klaasi, 3 uut küljetaskut, uue tagatule ja kõige tähtsam ilukilpide alla käivad ilu rõngad. Nüüd nagu oleks valuvelg all Smile
Kas küljetasku alla mõtled neid ribisid külgede peal,mis õhku püüavad?
Mul omal kah samasugused ilukilbid ainult et ühes tükis ja uuema sapaka omad,sain täiesti tutikalt.
werewolf0 Kirjutas:Kas küljetasku alla mõtled neid ribisid külgede peal,mis õhku püüavad?
Jep, just need mis õhku sisse ahmivad. Smile
Kui on soovijaid, siis peaks leiduma 965 armatuuri kellaplokk mõõteriistadega (leidsin lammutatud maja rusude hulgast). Veel peaks olema vanaisast jäänud komplekt alumiiniumist ilurõngaid, mis väliselt meenutavad vägisi Nymmiku pildi peal olevaid. (vanaisal oli ZAZ966, 30hj). Pealegi on mingeid kolbe, kindlasti diferentsiaal õlipaberis, laagreid, tihendeid... Igasugu kola.
Mul siis sellised kilbid:
Avalikustan siis millest sai alguse minu Muhu pisik.
70ndate lõpu poole soetas isa siis esimese autona muhu.
http://www.zone.ee/dvdkodu/pic/dadzaz965a.jpg
80 ndate keskel soetati järgmine muhk
http://www.zone.ee/dvdkodu/pic/dadzaz965ae.jpg
Ja nii mööduski minu lapsepõlve sõidud kõik muhus Big Grin ja sealt see nakkus pärineb.
Nüüd talvel saab siis tegeleda auto parendamisega. See nädal oligi hea, sai ostetud 3 esitiiba, kaks esistanget (üks neist kasutamatta, tavotine veel, ainult mõni rooste täpp) ja varuls üks must spidomeeter. Esitiivad lähevad käiku kui hakkan Fiati ja Muhku ristama.
Tsitaat:Esitiivad lähevad käiku kui hakkan Fiati ja Muhku ristama.

Misasja? Mitte ei saanud aru. Kas mingi uus projekt talveks?
To Nymmik:Minul on siis ZAZ 965 , lihtsalt äkki on lihtsalt huvi kellelgi vaadata,lisan omad pildid.

http://album.ee/?o=516816886


Märt
mrt36 Kirjutas:To Nymmik:Minul on siis ZAZ 965 , lihtsalt äkki on lihtsalt huvi kellelgi vaadata,lisan omad pildid.

http://album.ee/?o=516816886


Märt
Väga kena näeb välja, tundub et on hästi hoitud ja veel orignaal korras. Kas see on seisnud nii kaua et mustad nr veel küljes või on need pandud külge lihtsalt pildistamiseks?
Numbrid on sellest ajast kui ostsime,jäid mul Paint\'iga üle tegemata,aga pole midagi.Säilinud on tõesti hästi,ainult esitiival on ühest kohast natukene roostetanud,aga see pole palju.Köik on originaal,väljaarvata mootor,mis on küll ZAZ 965 oma,aga lihtsalt originaal mootoril pärast kapremonti tuli klapp pesast välja ja panime kaasa antud teise kapremonditud mootori peale.


Märt
North Kirjutas:Esitiivad lähevad käiku kui hakkan Fiati ja Muhku ristama.

Misasja? Mitte ei saanud aru. Kas mingi uus projekt talveks?
Jah see uus projekt, kas nüüd talvel juba jõuab tagama hakata või lükkub suve poole seda näeb. Aga mõte jah Fiat 127 lagedaks teha ja anda sellele MUHU ligikaudne välimus.
Sai siis filmimehi aidatud ja laenatud väikse tasu eest oma autot. Filmiks \"Pandi aeg\" ja linastub 01.01.2005 ETV-s
Vahepeal tehtust siis jälle. Talv käes ning auto talveunne pakitud, kuid käib tihe juppide otsing. 29nov sai siis Tartumaalt toodud koju veel üks muhk, mis loovutab minu põhi masinale hea rooli ja tulevõrud ning 1 dets. tõid päkapikud hulganisti juppe mulle Smile uued kummid 5tk+ veljed, veel 2 poritiiba uusi, siduri trossi, õliradika, spidomeetri, hulganisti silla juppe, ühe käigukasti veel ja tohutult kasutatud jubinaid. Nüüd peale 4 uue amordi ei oskaksiki midagi muud tahta.
Sai siis see film kus nymmiku sapakas oli vaadatud... (ega ma rohkem sapakapärast vaatasin seda)... Minu arvamus filmist on et sellist s***a pole kaua näinud, täielik jura ainus asi mida vaadata tasus oli see nymmiku sapakas ja päris äge oli kui võssa sõideti ja naine ütles et isegi radiaator ei läinud katki Smile sapakal ju pole radikat Smile ...
Ära Tamar ilmaaegu vannu, ei pääse taevasseSmile Sul lihtsalt terake hilisevõitu sünniaasta, et tollest sürrist iva kätte saada. Vanematele inimestele pakkusid Nymmiku sapaka lisaks ka paljud näod ja olukorrad nostalgilist äratundmiserõõmu...
edit: kahju, et hunt kriimsilm ainult häälega esindet oli...
KUi filmi ika korralikult otsast-lõpuni läbi vaatasid ,ei tundund midagi arusaamatuks jäävat, tavaline Eesti film. Eriti meeldis mulle 1969 aasta järgi kujutletav kosmos Maalt-Marsile.
Kirjutaks siis natuke jälle tehtust, Sai pandud tutikad tuled ja tulevõrud, uus rool, homme läheb amortide vahetamiseks uute vastu. Veljed sai ka liivapritsi alt lbi lastud ja pulbervärv peale ning originaal uued kummid alla.
Vajaka on veel ümmargune tahavaatepeegel (vars olemas aga peegel ja peegli korpus hävinud) saada, kui kellelgi mingisugust pakkuda oleks tänulik, võib ka motoratta oma olla kuna ainult peeglit ennast vaja. Kapoti embleemi järele tegemisega tegelen samuti kui valmis siis saab infot jagada.
Nüüd võin rahulikut 2005 aasta hooajale vastu minna, kuna auto peaks olema nüüdseks ideaalses korras.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9