automoto.ee foorumid

Täisversioon: Projekt 125kuubikut!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3
Hakkan siis pika ajapeale ühte kaherattalist ehitama. Sooviksin siis tasapidi küsida ja neile vastuseid saada!

Endal on see esimene plekitükk kuskil asjade keskel kadunud. Hiljem tuleb üles otsida.

Mille raamiga on tegemist? Oskab äkki keegi öelda ka umbkaudset vanust? Mis te arvate, et kas sellist on mõtet hakkata taastama? ( leidub veel sadul, paak, poriplekid, mootor, juhtraud jne... ) ei tea veel kas need asjad on originaalid sellele raamile aga seda veel uurib...

Eriti hea oleks kui keegi ütleks mulle mis mootorratta raam see on ja annaks kuskilt ka pildi...

http://www.hot.ee/../moto/1.jpg
http://www.hot.ee/../moto/2.jpg
http://www.hot.ee/../moto/3.jpg
http://www.hot.ee/../moto/4.jpg
http://www.hot.ee/../moto/5.jpg
http://www.hot.ee/../moto/6.jpg
iz350 Kirjutas:Tegemist võib olla K-58 või K-175 raamiga.

kumb ta rohkem võib olla ja äkki näeksin ma kuskilt internetist selle mootorratta kokku pandud pilti! siis saaks nagu ise võrrelda olemas olevaid osi!
Täna läheb siis suureks raami tööks... Tahaks teada, et kuidas raamiküljest kiige eraldada. Kas see võll tuleb lihtsalt välja lüüa või on seal mingid stoperid ka ees.
Ma arvan, et võin kindlalt öelda, et tegu on Kovrovets k-175 raamiga! Kuna mul endalgi neid 2 tükki! Wink
siim777 Kirjutas:Ma arvan, et võin kindlalt öelda, et tegu on Kovrovets k-175 raamiga! Kuna mul endalgi neid 2 tükki! Wink

Mnjah... ei tea kas see nüüd on hea või halb uudis minule... Hea on see, et sain teada millega tegu on aga selle juures on halb see, et tegu peaks siis olema ju 175cc mootoriga mida mul arvatavasti ei leidu. Kuigi minu 125cc (arvatavasti minski) mootor istus sinna küll. Täpselt seda keti jooksmist rattale ei uurinud.

Varsti peaks saama ma uued pildid ka üles pandud. Nimelt leidsin mingisugused poriplekid ja paagi sinna. Paak ei tohiks olla sinna originaal aga kes teab.

Kas keegi võiks osata öelda, et mis aastast see võiks siis pärineda. Kui aitab, siis leidsin raami eest puuduva plekitüki üles ja sain sealt numbrid teada. Aga ainult need mis sinna sisse löödud on. Värv polnud seal säilinud.

Siim 777, ma sooviks väga sinuga ühendust võtta... Võibolla leiame mõned mu puuduvad osad või midagi... Väga hea kui näeksin, et milline ta sul välja näeb. Kui keegi teab kust kohast leida internetist selle originaal pilti või kirjastust, siis oleksin väga tänulik.

Seniks aga peab pilte ootama ja tuvastama, et kas antud plekid ja paak pärinevad sealt raamilt. (paagil on säilinud ja originaal embleemid!)

alkazar

kui see on k-175 raam,siis peaks asi selline välja nägema (kui nyyd ma ei eksi) http://zidmoto.narod.ru/images/k-175.jpg
alkazar Kirjutas:kui see on k-175 raam,siis peaks asi selline välja nägema (kui nyyd ma ei eksi) http://zidmoto.narod.ru/images/k-175.jpg

Sain siim777 käest ka tema isendist pildi. Igaljuhul originaali ma enam teha ei suuda... nüüd siis tuleb vaadata mis edasi saab. Kuid siiski tundub mulle, et tegu võib olla ka K-58 aga ma tõesti ei julge asjatundjatele vastu öelda Cool

Eks siis näe mis temast valmis saab...
iz350 Kirjutas:K-58 ja K-175 raam on täpselt ühesugused ainult sadula ja tööriista karpide kinnitused on erinevates kohtades.Tagakiige järgi saab ka vahet teha,K-58 kiige on tänu 19-tollisele(K-175 on 16-tollised rattat) rattale pikkem.Nii,et kui 19-tolline rattas sellele sinu kiigele sobib,siis on arvatavasti K-58 raam.Mootori kinnitused on vene 125-ja 175-kuubistel masinatel samasugused.

Siis peab seda natukene uurima... Kas silmajärgi sa kiigest midagi öelda ei oska... Ühe pildipealt tabab seda hästi. Kui rattaid otsisin sellele, siis proovisin naljaga pooleks uraali rattaid... Big Grin Ilma plekkideta proovisin aga alla läksid Wink tagumise ratta pidi aga maksimaalselt taha tõmbama, sest muidu hakkas kumm vastu raami käima...

Kui nii suudan teada, et tegu on ikkagi K-58 raamiga, siis olen väga õnnelik, sest sai juba endale sisestatud, et tegemist on K-58ga Smile

Nüüd tuleb ära oodata, et millal ma pildid saan. (arvatavasti täna) siis saaks äkki ka teada, et mille plekid sinna külge sai pandud ja saab midagi paagist ka teada!
nüüd siis pildid! Üks pilt on ühest huvitavast esimesest proikast. Äkki keegi saaks öelda, et millega tegu võib olla. Sama on ka paagiga mida tahaks tuvastada. Sellega ei tohiks keeruline olla, sest embleemid on ilusti säilinud.

Paha ei tee ka kui öeldakse, et kas raamil rippuma pandud plekid ongi originaalis sellelt raamilt. Nad olid muidu seal peal aga kes teab millal nad ringlusesse võisid minna!

Kas nendest kahest juhtrauast võib olla üks pärit sellelt raamilt?
tead,mul oleks väga vaja sellist tagumist porikat oma K-55\'le.Ma tean,kus vedeleb TÄPSELT samasugune raam, ees plekitükil kirjas \"Voshod\" ja aastast 1970.....
esimene porikas on sul 70\'ndate minskilt või voshodilt pärit.
Teeme diili,annan sulle oma vanarauahunnikust sama raami,sa muretsed mulle porika(d)?
Tziklivend Kirjutas:tead,mul oleks väga vaja sellist tagumist porikat oma K-55\'le.Ma tean,kus vedeleb TÄPSELT samasugune raam, ees plekitükil kirjas \"Voshod\" ja aastast 1970.....
esimene porikas on sul 70\'ndate minskilt või voshodilt pärit.
Teeme diili,annan sulle oma vanarauahunnikust sama raami,sa muretsed mulle porika(d)?

Tagumist porikat ei tahaks küll ära anda, sest mis mulle siis jääb? ja samasugust raami pole mul ka vaja, sest mul täna juba olemas. Ja sa tahad väita, et tegemist pole K-58 ega K-175ga? Kas see on siis üldse voshod-i raam?

Kas sa selle esimese porika all mõtled seda mis oli eraldi mitte raamiga koos?

Võimalik, et leian selliseid porikaid juurde aga mingit teist sama raami ma küll endale ei vaja. Nüüd siis tekib jälle küsimus, et mille raam see lõppude lõpuks on. Voshod? K-58? K-175? midagi veel?
Tahtsin veel küsida, et kas tegu ei või olla mingi M1Miga... Mul selle mootor(id) olemas. Pole nagu muid mootoreid, et muidu oleks üpriski imelik see asi.
m1m raam pole see kindlasti(endal m1m poolikult olemas) Kas üht m1m-i mootorit ära ei taha müüa(kas või ainult süütemängupoolset mootoripoolt)?
lööb tagasi Kirjutas:m1m raam pole see kindlasti(endal m1m poolikult olemas) Kas üht m1m-i mootorit ära ei taha müüa(kas või ainult süütemängupoolset mootoripoolt)?

ükshaaval karteripooli osta ja suvalisi omavahel sobitada on üks lõpmata rumal tegu. ära sa sellisesse ämbrisse küll astu.
lööb tagasi Kirjutas:m1m raam pole see kindlasti(endal m1m poolikult olemas) Kas üht m1m-i mootorit ära ei taha müüa(kas või ainult süütemängupoolset mootoripoolt)?

ei usu, et müüa tahaksin

audi 80 1,8s =)

audi 80 1,8s =) Kirjutas:http://www.registrohercules.org/media/br...56_fsx.jpg siin siis veel yks pildike

tore, et pildi sain kuid ma ei oleks kindel üldse, et tegu on k-175ga, sest poriplekid on nagu K-58l või midagi sinna kanti. Ei hakkagi ennem seda tegema kui välja nuputan, et millega tegu on.
Tziklivend Kirjutas:tead,mul oleks väga vaja sellist tagumist porikat oma K-55\'le.

oot, et kas see porikas pole siis selle raami küljest ja pärineb üldse K-55lt?
Kui keegi viitsiks lugeda mu projekti päevikut ja öelda, et kas see tõesti on nii, siis annaks see alust mõelda, et tegu on ikkagi vana K-58 mudeliga. Head lugemist siis Smile

NB! Et mitte kõike läbi lugeda, siis võib lugeda ainult sissekande mis on kantud \"Esmaspäev, 30. august\" sest see on kõige tähtsam asja juures

Aitäh kõigile kes viitsisid lugeda... Wink
55 raam on hoopis teine jah.Neid sadula vedrukohti
ma ennem ei märkandki,no ütleme eriku südamerahuks,et tegu on K-58\'gaSmile
Lehti: 1 2 3