RE: KÜSIMUSED, mis oma teemat ei vääri (osa 4) -
v6sa - 17-01-2025
(17-01-2025, 00:31 AM)13piisab Kirjutas: ...
Metallrestid jäävad mu silma riivama ja külmkapi restriiulit ei pane ma pildiga kokku. Ilmselt kah metallvõre ja las ta jääda.
...
Sellised välistused peavad olema küsimuses koheselt kirjas, et rumala peaga ei pakuks sobimatut varianti. Nagu ka lehtri diameeter.
margus61 - 17-01-2025
(17-01-2025, 00:31 AM)13piisab Kirjutas: Edit: muidu mul ei lähe koduste vent agregaatide (2tk) filtrid prügisse vaid näevad suruõhku ja võtavad taas oma koha masinates sisse. Poole aasta tagant puhastades toob põhifiltritest välja imevähe tolmu ning need käivad kenasti läbi. Ma näen pidevat filtrivahetust masinatootjate müügipoliitikana, mis toob lisaväärtust eelkõige filtri pakkujatele. Päris kesklinnas oleks ilmselt aeg-ajalt vaja uuendada, kuna seal määrdub isegi tänaval seisev auto
(Mul vent agregaadid aastatest 2017 ja 2018 ning kummagi tarbeks on 2 komplekti filtreid)
Mul 3 masinat erinevates funktsionaalsustes, ise vahetan vastavalt tegelikule vajadusele ja kujunenud selline praktika, et 2...4 kuu tagant jämefiltrid tolmuimejaga puhtaks. Korra aastas (hilis)kevadel, kui Nõmmel pärast kütteperioodi on õhuvõtu oma tahmast must, läheb see koos peenfiltriga prügisse, heitõhu oma läheb sinna asemele ja heitõhk saab uue kanga. Vallox 200 peenfilter on paraku aladimensioneeritud pinnaga ja neid kulub 2, kuna poolest talvest on tahma täis. 150ne filtrid on suuremad ja käravad aasta ära küll. Siiski püüan vahetust venitada, kuni õietolm lõppenud ja vihmaga minema pestud, muidu oleks kohe sellest uuesti umbes.
isandpauk - 17-01-2025
Mul käivad eelfiltrid pesumasinast läbi ja peale kuivamist uuesti käiku. Vähem tolmutamist, kui suruõhuga, kuid ei jää loomuulikult nii kohevad nagu originaalis. Ise lõikasin sobivad välja onninenist saadud 1x20m rullist ja sealt jäi minuarust lõikejäägina üle äravoolutrappidele sobivaid tükke. Katsetan ka mingi hetk ära koos aerosooli-tuuninguga, et valge kangas mustal trapil väga kole välja ei paistaks.
A.V.S.K - 20-01-2025
Keegi teab oskajat metallitreialit eestis, kes oleks suuteline 70mm läbimõõduga ja pikkusega 210mm ning H6 tolerantsiga võlli valmis treida ja ka mõned piklikud avad freesida külgedele?
Privasse või siis siia palun.
See võll läheb ühte spetsiifilisse tehasetoodetud silindrisse, selle saan anda töö ajaks ka kätte.
Firmasid on igasugu, aga äkki mõni mees kes teeb paremini ja odavamalt, kui firma.
kass - 20-01-2025
(20-01-2025, 17:43 PM)A.V.S.K Kirjutas: Keegi teab oskajat metallitreialit eestis, kes oleks suuteline 70mm läbimõõduga ja pikkusega 210mm ning H6 tolerantsiga võlli valmis treida ja ka mõned piklikud avad freesida külgedele?
See võll läheb ühte spetsiifilisse tehasetoodetud silindrisse, selle saan anda töö ajaks ka kätte.
Firmasid on igasugu, aga äkki mõni mees kes teeb paremini ja odavamalt, kui firma.
Tere!
Mina treida ei oska, aga suure H - ga antakse ava tolerants, väikese h - ga võlli oma, ma arvan ning kindlasti mõni mees teeb paremini ja odavamalt, mõni vb maksab isegi peale hea tellimuse eest!
_rein_ - 20-01-2025
(20-01-2025, 17:43 PM)A.V.S.K Kirjutas: Keegi teab oskajat metallitreialit eestis, kes oleks suuteline 70mm läbimõõduga ja pikkusega 210mm ning H6 tolerantsiga võlli valmis treida ja ka mõned piklikud avad freesida külgedele?
Asukohta ka ei ole.