automoto.ee foorumid
Mida tähendab sinu kasutajanimi? - Printerisõbralik versioon

+- automoto.ee foorumid (https://forum.automoto.ee)
+-- Foorum: Varia (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Foorum: Vaba teema (https://forum.automoto.ee/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Teema: Mida tähendab sinu kasutajanimi? (/showthread.php?tid=3853)

Lehed: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- harley - 20-12-2003

arvatavasti suur armastus harley davidson\'i vastu...kunagi tulevikus tahaks mõnd neist omada ikka

nimi - Kärnataja - 24-12-2003

Kärnataja - lahe on suveõhtutel metsa vahel kärnatada e. sõita vms.

- unic - 25-12-2003

Tahtsin sisse regada oma nime all, kuid see oli juba kinni. panin siis veebilehe aadessi. (nüüd vahetaks ta küll heameelega ära , on teine liiga pretensioonikas).

- smolin - 26-12-2003

Kunagise hüüdnime ligikaudne tõlge. Hiljuti sain teada, et Eestis on ka mõni tõeline Smolin olemas. Aga see pole mina.

RE: Mida tähendab sinu kasutajanimi? - overspeed - 26-12-2003

Ülekiirus

- JackieD - 29-12-2003

JackieD, Jackie_D [dsäki dii].
Seda nime kuulsin ma kunagi üle viie aasta tagasi MTV\'s mingis reklaamis. Kui aastal 1998 tihedamalt internetti kasutama hakkasin, siis võtsingi selle kasutajanimeks.

- MrBungle - 29-12-2003

MrBungle...
Olen suur Faith No More fänn, ning minu arvates selle bändi läbi aegade parim laulja oli keegi Mike Patton. Faith No More oli Mike jaoks üks \"tavalisemaid bände kus ta kaasa on löönud, MrBungle ja Fantomas on veic ebatavalisemad........
Lisaks kõlab Mr Bungle väga sarnaselt Mr Bungholega - see siis vahel iseloomustab minu olemust (kuid loodetavasti mitte alati)

- eints - 02-01-2004

vanemad panid nimeks einar....põhikooli lõpus hakkasid sõbrad mint eintsiks kutsuma....Smile

- Erka - 02-01-2004

Erka.... Minu hüüdnimi:yes

- dworkin - 03-01-2004

dworkin - kui ma ei eksi siis mingi ammune filosoof ja kuna kunagi oli ädasti interneti nime vaja siis sai see valitud ja nüüd kasutan seda igalpool

- nymmik - 03-01-2004

nymmik = puhtalt perekonnanimi, lihtsalt õ on asendatud y-ga ja sema nimi igas foorumis.

- Sillu - 04-01-2004

Sillu on lihtsalt pärisnimest Silver tuletatud hüüdnimi ja muidugi on mind mõningad inimesed elu jooksul niimoodi kutsunud ka.

- priitpoiss - 04-01-2004

Tuleb siis sünnijärgsest nimest Priit :yes

- Caddy - 08-01-2004

Rahvusvaheliselt kasutatav Cadillaci marki autode hüüdnimi.

- mosumees - 09-01-2004

Nooh-kes lugeda oskab,saab ju kah aru.Esimene massin,millega oma elus esimest korda sõitsin(kui jalad pedaalideni juba ulatusid:lol) ja kohe bambusesse panin...:duh

- Hornet - 10-01-2004

Hornet siis AMC Horneti järgi mida ma omaarust taastan.Kui kellegil sellise margi kohta mingit infot jagada on,oleks väga tänulik.

- tai - 11-01-2004

lugu järgmine: olin kala kunagi nime poolest aga kuna kalal pekki ei ole siis sai kalast tai kala ja nyyd on kala ää kadund ja tai on alles jäänd

- Molotov51 - 14-01-2004

Molotov on sellest ajast kui ma enda 51 ajatagant välja vedasin ja nüüd on see mu kõikidel mailikatel ja kontodelSmile

- vefert - 14-01-2004

...hmm jaaa....nimi siis perekonnanimest (Veiert) tuletatud...vahetevahel ikka kutsutakse niimoodi

- IIIFFFAR - 20-01-2004

Olen muidu Ivar aga sihuke nimi yldjuhul netis juba eesWink