martinjev
Registreerimata
tere
kas oskab keegi öelda, on kuskil netis vm üleval ka mingeid andmeid, millised teed-tänavad on plaanis uuendada lähiajal? lihtsalt huvitab et kas on yldse midagi plaanis teha või tuleb ikka taluda edasi. krt, täna näiteks käisin vana-narva mnt.-l sõitmas-no uskumatu et üks tänav selline olla saab
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
12-04-2005, 12:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-04-2005, 12:26 PM ja muutjaks oli
valdo.)
Tallinn-Narva maantee häda on see, et Tallinna ja Maardu vahel on üks väike lõik sellest Jõelähtme valla oma, kes üldse ei tunne selle tee saatuse vastu huvi.
Ainsaks pääseteeks oleks Tallinna suured magistraalid (sh see lõik) võtta riigi omandisse ja remont Maanteeameti bilanssi, aga kuidas seda teha, see on iseküsimus.
Kardan, et Tallinnas ei uuendata midagi - raha ei ole lihtsalt. Tartu maantee rekonstrueerimine oli kavas, aga see vast ka jääb majaomanike hiigelkompensatsiooni-soovide taha. Ei usu, et ma sel aastal seda teed näen. Hea, kui ületuleval aastal.
Riigi põhimaanteedest uuendatakse Maardu-Valgejõe. See on piisavalt suur projekt, mistõttu ma ei usu, et selle kõrvalt veel midagi sel suvel teha jõutakse.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Postitused: 2,221
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
12-04-2005, 12:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-04-2005, 09:11 AM ja muutjaks oli
pppp.)
Vana-Narva mnt. on tõeline tase jah...
30. märtsi Autolehes oli muidu üks artikkel Tallinna tänavate teemal.
martinjev
Registreerimata
tänud valdo, just sellist asja ma otsisingi nagu andsid
tundub et midagi siiski ka tehakse ikka, vähemaslt eestipeal
piibemaanteest kah, loodan et on ära märgitud see kõige hullem koht.
edit: näed, samast teelõigust räägime kah seal piibel
Postitused: 44
Teemad: 2
Liitus: Feb 2005
Maine:
0
Tartu Viljandi maantee on ka paras aukude meri mõnes kohas aga õnneks seal tööd hetkel käivad
Postitused: 560
Teemad: 58
Liitus: Oct 2002
Maine:
5
12-04-2005, 16:59 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-04-2005, 17:46 PM ja muutjaks oli
pkuldsaar.)
Tallinna linna teetöödest oli juttu 30.03.05 Autolehes lk 28-30. Minu suurim \"elamus\" ei ole mitte seotud Narva mnt mainitud lõiguga vaid Laki tn nn pikendusega.
Priit Kuldsaar
priit@made.ee
+372 510 9332
www.vanaautod.eu- kollektsioon piltidel