Postitused: 3,176
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
64
Kui palju on erinevusi näiteks Lada siduri- ja piduri peasilindri siseehituses? Ehk kas siduri peasilindri kasutamine pidurisüsteemis on väga loll mõte, või pole neil teostuselt suuremat vahet ja mõlemad on võrdselt töökindlad? Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis siduri hüdrosüsteem oli samamoodi metalltorust ja käis silindri külge samasuguse keermega. Ja isegi sama õli käis sisse.
Postitused: 2,221
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
Töökindluse koha pealt ei oska sõna võtta, aga piduri peasilinder on mitme kontuuri jaoks.
Postitused: 5,866
Teemad: 745
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Khmmm..kas sellise asja tegemine ei lõhna tehase pidurisüsteemi ümberehitamise järele, millega kaasneb ARK tehnonõuete kohaselt loobumine oma auto kasutamisest ilma põhjaliku kontrollita?
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 3,176
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
64
Minu enda turvalisuse standardid on arvatavasti kõrgemad, kui ARKi omad. ARKi normide valguses olid täitsa okeid juba ka esimesed trummelpidurid, mis sealt nüüdseks kadunud on.
Lihtsalt mul pole hetkel ühtki siduripeasilindrit, mida lammutada, juhul kui seal oleks midagi silmapaistvalt valet, mis hetkega välistaks selle kasutamise, ja keegi siin seda mainib, siis ma säästaks lihtsalt 120kr.