Postitused: 2,137
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
14
Õeke saatis peotäie pilte, millised keegi tuttav taas talle saatnud... Kaaskiri olnd selline...
See siis Moskvast Jakutski suunas minev ainus tee, ametlikult ilusti
> suurena
> kaardi peal. Teetöölised ei julge oma nägusid näidata juba ammu, sest
> tavaliselt umbes 600 rekka + väiksemad tegijate juhid (kes kõik rõõmsalt
> ummikus sitsivad), peksaksid nad kindlasti vaeseomaks. Inimestel on
> nälg ja
> külm. Kellel tulirelv, käiakse küttimas või kaitstakse ennast hullunud
> kaaskodanike eest. Bensiin kullahinnas, sest autot vaja ju ka
> soojendada.Vahepeal oli üks naine ka möödaminnes bussis sünnitanud.
> Valitsusel pidi savi olema ja seda savi on ka paljude piltide peal näha.
> Pildid tehtud 2006 augustis-septembris ja kõige hullemates kohtades ei
> olevat saanud pilti teha, sest 2 kätt oli hõivatud sõiduki juhtimise
> sarnase
> tegevusega...
Ehk Teilgi põnev vaadata...
Tervisid. Ivar
loll on loll olla.
Postitused: 606
Teemad: 18
Liitus: Aug 2004
Maine:
7
Olen kuulnud lugu kuidas rekkamees sõitis kaardi järgi kaupa viima. Pikalt-pikalt sõidab ning järsku vaatab, et eest sild kadunud, jääb seisma ja vaatab, et kaardil sild olemas. Pidi siis 3-4000km ringiga sõitma, et viia kaup ära. Hiljem tuli välja, et silla jaoks ei jätkunud lihtsalt raha kunagi ammu kui teed tehti.
See on Venemaa
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.
Postitused: 412
Teemad: 10
Liitus: Mar 2005
Maine:
2
Sõjaväes anarhia, teed nagu hiiglaslikud sitapatareid... See riik on hukule määratud.
Maamees linnast.
Postitused: 2,137
Teemad: 74
Liitus: Jan 2004
Maine:
14
Jah, ma olen ka nisikest pilti näind aga see olnd metsasiht Raplamaal kevadel enne metsakuivendust, kustkaudu TDT-55 traktor pika tüvena palke välja tiris. Autoga ei üritanudki sääl keegi liigelda. Aga selline riigimaantee...
Ülalolevatest piltidest koomilisim tundub teetööde hoiatusmärk ühes 70km/h piiranguga..
loll on loll olla.
Postitused: 1,443
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
08-10-2006, 20:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-10-2006, 20:04 PM ja muutjaks oli
Jansa.)
Sõitsime kolleegiga u 3 aastat tagasi Peterburi-Moskva teel. Novgorodi kandis käis tee-ehitus, kümnete kilomeetrite viisi. Märgid, niipaljukest kui neid oli, nägid üsna roostesed ja armetud välja. Kolleeg ütles peale mõningast vaikimist, et tema rekkamehe-karjääri aegadel, nii 20 aastat tagasi, oli see ehitus samas staadiumis.
Nüüd paar nädalat tagasi käis ta uuesti sama marsruuti. Muljetas, et üldjoontes pole suurt muutunud, mõne koha peale on vahepeal uut asfalti pandud. Siinseal pimedas mõni teerull parkimas..
Vastkaaluks rääkisin, kuidas tipptunni ajal läbi Stockholmi tulin- ummiku aeg, neli rida venivad 20ga, aega kõvasti ringi vahtida. Eespool vägev kollaste vilkurite tulevärk paistmas, igavlevad meeled võpatavad rõõmsalt, nüüd näeb äksonit :) Aga ei, miski seljakott oli rikki läinud ja kenasti tee servas, ei seganud liiklust meie mõistes ega midagi. 'Päästmas' olid teda aga kaks veokit- eest suur äravedaja (selline, mis rekkaid jaksab liigutada), tagant turvamas päästeauto, nagu tuletõrjujatel, aga kollasekirju ja taga suur otsasõidupuhver, nagu sealmaal kombeks. Tundus vähe overkill, aga mis see minu arvustada :)
Postitused: 3,189
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
64
Missugune see otsasõidupuhver välja näeb?
Postitused: 584
Teemad: 72
Liitus: May 2003
Maine:
2
08-10-2006, 23:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-10-2006, 23:43 PM ja muutjaks oli
Style.)
Kui viitsisin asja uurida, siis selgus, et see pole nüüd kogu tee Moskvast Jakutski, nagu mina esmalt siit välja lugesin, vaid selle lõik, mis septembri lõpus vihmadega ära vajus (uudis on 22.09 ilmunud).