Postitused: 95
Teemad: 10
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
kui viitsite tehke järgi, lõpp tulemus peaks olema igati vinge.
see masin sobiks ideaalselt kuhugi ranna- või mereäärsesse külla.
kui valmis saame siis tahaks maha müüa.
samas huvitab mind igasugune lahe inff sapperite kohta mis mingit pidi ära tuunitud!!:smug
Maine:
0
siin ka teine pilt (vajadusel lisan veel kui muidugi soove on) masinal on veel peal krunt kuid kui kauaks......:lol
Maine:
0
tagant vaatega (krunt värv):eureka
Postitused: 380
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
kas sul rohkem pilte pole? näiteks projekti erinevatest järkudest?? minumeelest igati lahe masin :o
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Darkstalker
Registreerimata
Kas ARK-iga on ka mingi kooskõlastus olemas, või ehitate seda oma lõbuks? Lihtsalt huvitab, kuidas ARK praegu sellistesse asjadesse suhtub...
Maine:
0
saada saada mailiga... olen asjast päris vaimustuses

:o
I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Maine:
0
noh kus pildid on?
Maine:
0
panen varsti kõik pildid albumisse siis saate näha erinevaid ehitus käikke!!
Maine:
0
mõnet pildid pärast värmimist ja mingil määral kokku panekust
Maine:
0
heheh... tore auto... kaua aega läx kokku ja palju raha sinna alla pandud on? ja kas on kavas ka kuidagi edasi aretada
Maine:
0
raha pole tegelt halligi maga pand! kõik kokku umbes 400 soida..edasi külle ei viitsi aretada, tahaks valmis saada.....
Postitused: 784
Teemad: 63
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Minu arust see on yks rõvedus .....võibolla on mul maitse fekaal......aga jah..mulle see ei meeldi!!!!!!! :haige