Postitused: 10,751
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
131
Ma selles väites nii kindel poleks - manööverdamine on nii pika seadmega ikka paras piin ja jäik jõuülekanne on probleem (mis ka minu puhuri reeversile saatuslikuks sai). Praegu müüdavad on küll ainult lume puhuumiseks, kuid nende juhtimine on lihtsam ja enamusel saab liikumust ja puhumist eraldi juhtida.
Sellist külma ja kerget lund võtab suvaline föön. Kõvakstusanud hanges igatahes tuli sarvedest pidevalt tõsta, et liiga palju korraga ette ei ahmaks ja sellega mootorit kinni ei pooks...
Aga hea, et Sul tööle hakkas. Kuni töötab, on hää abiline.
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Jan 2010
Maine:
0
kas kellelgi on pakkuda mf70 ja lumepuhuri vahelist töökorras suunamuutmisreduktorit?talv jälle tulemas!eelmine talv tõmbas hammasrattad siledaks.või on keegi teinud mingeid ümberehitusi,et asi tööle saada?
Postitused: 5
Teemad: 2
Liitus: Mar 2010
Maine:
0
12-12-2010, 22:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-12-2010, 08:36 AM ja muutjaks oli
T40piloot.)
Teeme minu mure jaoks juba valmis. Probleem on selline, et lumefreesi ei võta järgi ja ringi ei taha ka käia. 1 küsimus oleks et kas käsitsi on mingist otsast võimalik freesi ringiajada (mõtlen hetkel reduktori poolt) ,kui ei siis kas keegi oskab öelda kus poolt läheneda et asja algosadeks saaksin.
Postitused: 10,751
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
131
Heitelabadest saab kohe kindlasti, minu omal sai enne reduktori puruksjooksmist ka etteandeteost, kuid see nõudis jõudu.
Kas lülitusmuhv ikka hambub?
Postitused: 5
Teemad: 2
Liitus: Mar 2010
Maine:
0
Korra lülitus ja käis ringi, siis enam rohkem ei lülitunud ja kuidagi ringi ei suuda ajada.
Postitused: 79
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
0
Mõlgutan juba ammusest ajast mõtteid, et miks on talle üldse vahele tehtud see suunareduktor. Redukor annab juppmaad pikkust juurde ja üsna raske on üles masinat tõsta, sest ta asub ju kaugel traktorist.
Kas ehitati enne valmis puhur ja siis avastati, et ohoo traktori jõuvõttevõll pöörleb teises suunas.
Sama hästi oleks saanud lumepuhuril ehitada ju väljalaske toru teisele poole.
Või nad ei osanud muud lahendust välja mõelda, sest siis oleks etteande tigu teisipidi pöörlema jäänud.