Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Nii lahja segu (1/40) korral ei soovita kasutada mingeid väikseid mõõtmisi. 20liitrine kanister ja pool liitrit õli (õlipudelil skaala peal). Klaabul õigus väiksemate koguste puhul võib eksimus kalliks maksma minna.
Postitused: 1,362
Teemad: 116
Liitus: Nov 2003
Maine:
6
aga selle tagant õli tulekul ja suitsemisel võib olla üks veel kurvem põhjus - ära on väntvõlli siduripoolne simmerlingtihend ja imeb sealt endale lihtsalt käigukastist õli silindrisse...
Postitused: 389
Teemad: 55
Liitus: Apr 2003
Maine:
0
mina panen oma jaavikule õli bensu sisse vaabsee silma järgi. Nii umbes 0,1l valvolini 5 l bensu kohta. Ja käib. Kui kiirus 100+ on sis hakkab suitsema, ja külmast peast ka suitseb. A rohkem pole häda midagist.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Silma järgi mõõtmine viitab algajale. Prohv teab palju kuid alati kontrollib enne. Mõõdab mõõteriistadega et tulemus oleks täpne. Nii ei lähe ta kunagi alt ja sellepärast ongi prohv.
Postitused: 1,238
Teemad: 40
Liitus: Mar 2003
Maine:
2
ja 250 ml titepudel on nii väärt asi, et ainult rumal annab selle vanaemale, mitte ei pane garaazhi riiulile. peace. aint enne mõtle, kui ütled.
ma tegin kah segu lahjemaks, nüüd mingi 1/40 peaks olema, lööb ikka küünlad täis, aga ma pole ka palju pärast uue segu kokku keeramist sõitnud... (max. 1km)
Tahaks ühe 10km maanteesõidu teha, aga ülevaatust pole ja enne kevadet ei hakka tegema ka
Maine:
2
no rohkem peab ikka sõitma, et midagi aru saaks. aga sul ikka küünlad õiged?
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
soovitan a11 tüüpi küünlaid ehk siis vene omi
küünlad on niikaua õiged kui liiga õline segu nad ära tapab, siis küünlad maha ja ära puhastada ja sõidab jälle... kui seisma jätad on jälle küünlad täis jne.
küünlad muidu korras, bosch super-id... aga arvan ise ka, et peab rohkem sõitma enne kui see segu lahjendamine effekti annab, aga pole praegu ülevaatust ja maanteele ei taha minna.
Maine:
2
arvan, et seda marki küünlad peaksid sobima sulle w7ac. vaata oma hõõgarv järgi.