Postitused: 30
Teemad: 4
Liitus: Dec 2009
Maine:
0
Tänan jällegi kasuliku info eest, aga on ehk kellegil pakkuda sellist silindri komplekti või siis selle sileda kolviga silindri komplekti, kuna vjatka taastamine käsil oleks hea kui oleks see originaal, aga sobib ka see sileda kolviga komplekt.
Ja ehk on kellegil pakkuda vjatka armatuur lauale lüliteid ja tulukesi või mis sinna käima peaksid olemas hetkel ainult sipdomeeter, ja lenkstangi pealset plekki ka.
Ette tänades:
Vanamiis.
Maine:
0
Äitähh jällegi, aga on ehk infor kust kohast on võimalik selliseid asju saada mis sinna armatuurile käivad, ja ikkagi ootaks pakkumisi silindrikomplekti kohta.
Postitused: 628
Teemad: 12
Liitus: Feb 2006
Maine:
8
Elektronil minu teada ei tohiks deflektoriga kolbi olla. See vanemate mudelite teema. Minu pildil on v150m. Ei usu,et et elektroni armatuur oluliselt teistsugune oleks. Kui kolahunnikusse kaevuksin, siis vbl leiaks nõutud silindri ja kolvi.
Maine:
0
No kui leidub mõni vaba hetk või omal vaja midagi otsides ja siis silmates võib pakkumise teha aga ei ole mõtet siis niiväga aega raiskama hakata, sain just ühe niidi otsa kust on võimalik soetada varuosasid.
Maine:
0
Sain vajalikud jupid et mootor taas kokku laduda kuid nüüd tekkis tõrge käigukasti kokkupanekul, ei ole veel suutnud aru saada kuidas käib see käiku vahetav osa sealt seest poolt käiguhammasrattaste võlli külge.
Maine:
0
See sama jah aga selles asi ongi et ma ei ole seda jullat sinna vahele saanud kahjuks.
Postitused: 620
Teemad: 115
Liitus: Mar 2009
Maine:
7
Et seda jullat sisse saada peab käivitusvänada alla suruma.Kas silindri-kolvi said?Mul muiodki uusi ja kasutatud osasid sellele masinale.
Maine:
0
Tänan info eest , kahjuks sain ainult deflektoriga silindri ja kolvi, kui pakkuda see uuem varjant sileda kolviga siis sooviks hinna pakkumist PS-i.
Ja lisaks oleks soov kolvirõngaste järele.
Maine:
0
Proovosin käigukasti niimoodi kokku panna et vajutasin käima löömis vända alla aga siis lendas kogu see kupatus laiali.
Maine:
8
Lõpuni alla vajutades kikkvänta, saab selle käiguvahetiplaadi otse peale asetada. Jälgima peab seal ainult seda, et hoova otsas olev julla ennast valesse asendisse ei keeraks. Laiali pole seal küll midagi lendamas.
PS! Sai katsetamiseks ühel mootoril see jupp eraldatud ja tagasi pandud.
Maine:
0
Kas seees on siis neutraal käik?
Maine:
8
Mina tegin seda 1. käiguga. Siis hoob kõige pikemalt väljas ja hea käiguvahetit otse peale asetada.
Maine:
8
Rõngaid otsid põhimõtte pärast, et mootor kapitaalremondi saanud või olid vanad täiesti otsas? Mul enda masinal õnneks rõngad olid väga korralikud ja jätsin seetõttu vahetamata. Soovitan kolvi ja silindriga motopoodi külastada. Ehk pakuvad miski alternatiivi.
Maine:
0
Tegin mootorile kap remondi, üks rõngas on olemas teist pole, oleks hea kui ühegi saaksin juurde kuna see mis olemas üsna korralik.