Postitused: 701
Teemad: 18
Liitus: Jan 2004
Maine:
5
Võib olla pilt petab aga soovitan tihedamalt keevitus punkte panna. Muidu hea lihtne pleki vahele kang lükata ning siis naks ja naks teha.
Sõrestik ju ideeliselt väga toetkas.
www.estmotor.ee väikemootorid ja ehitustehnika . Kito tõsteseadmed
Postitused: 6,904
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Siin oli paar aastat tagasi analoogne teema, mu mälu järgi üsna põhjalik, proovi kõigepealt see üles leida!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,044
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
57
13-10-2015, 18:19 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-10-2015, 18:24 PM ja muutjaks oli
isandpauk.)
Korja lukutootja kirjadega augukatted jms. maha. Teistel pole vaja teada, mis lukud sa balti jaama turult või selveri lukupoest ostsid.
Kindlasti lisa polt-riivid ukse alla ja üles, näiteks pildil oleval ukselukul on selliste vertikaalsete riivide liigutamise "tugi" olemas.
Ukse piida sisse tee augud ja ukse külge poldid nii, et ukse sulgumisel toimub ka riivistus. See siis selleks, et isegi hingede läbilõikamise puhul ei kukuks uks eest.
Ühekordse katte kasutamise puhul tee raam nii tihe, et isegi katte lahtikangutamise puhul ei saaks ilma seebita sisse ronida.
Ma ei tunne kõiki termineid, mistõttu vabandan juba ette ebatäpse keelekasutuse pärast.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 347
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
Maine:
3
Ära vajumise pärast ma ei muretseks, katteplaat kinni keevitatult hoiab selle ilusti nelinurkse. Mina teeks sõrestiku valmis, ühele poole plekk peale, siis vaataks mis kaaluga uks tuleb ning mõtleks hingede peale.
Postitused: 38
Teemad: 0
Liitus: Apr 2005
Maine:
0
Katteplekkide osas soovitakse 2+2mm plekkide asemel pigem 3+1mm, välja paksem sisse õhem. Meie tegime välise kattepleki ja raami ühenduse pidevkeevitusega ja sisemise pleki neetisime - vahel on vaja hiljem lukule ligi saada. Hinged võiks käia tugilaagritel, poe keevishingedel on laagrid komplektis aga keevitada neid väga mugav ei olnud - laager oli hingest endast laiem ja keevitamiseks jäetud nokad hinge küljes väikesevõitu. Määrdeniplid paigaldasime hingedele enne külge keevitamist.