Postitused: 88
Teemad: 26
Liitus: Apr 2002
Nii, lõpuks minu masinast kah siis pildid olemas. Enda arust piltide järgi üks korralikumaid ja kenamaid siinamail...
Uurige siis seda
Tundrahunt
Registreerimata
BurnStreedile
Originaalis on ka Tulitsal õhupuhastajaks kombineeritud tsentrifugaal-märgfilter. Asendasin selle samkompunn kestas torukujulise paberfiltriga, muidu ei tahtnud üle 90 minna, hakkas pooma ja rüüpama

Paberfilter, kurivaim, röögib jah, kuid ainult siis, kui järsult gaasi annad :smug
BurnStreet
Registreerimata
Eks ma proovin jah suvel paberfiltri ära ja sätin segu ka rikkamaks, sest praegu ei taha tõesti kuidagi üle 90 km/h minna. Orig. õhupuhasti on halvasti paigutatud kaa, nii, et karbi pool õhuvõtuava jääb kere pleki varju ja on tunda kuidas mootor maksimum-pööretel õhunälga jääb.
mul ka turist, alles sain ei sõida aga paitab ull püss
Postitused: 754
Teemad: 45
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
20-12-2003, 18:27 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-12-2004, 18:28 PM ja muutjaks oli
I.A.)
Tzikel,ma ei saa su posti pointile pihta.Mida tähendab see \"Paitab\" seal? Tzikeli masin
on lõhkumisobjekt,tundub nii.
[quote]Niimoodi kirjutas: Tziklivend
Tzikel,ma ei saa su postitusest aru.Mida tähendab see \"Paitab\" seal? Tzikeli masin
on lõhkumisobjekt,tundub nii:mad: [/quo
kle see ei sõidagi mul veel ja mulle tundub et sinu masinad on mingid lõhkumisobjektid kui sa kolvile augu puurid
Postitused: 754
Teemad: 45
Liitus: Sep 2003
Maine:
5
24-12-2003, 13:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-12-2004, 18:26 PM ja muutjaks oli
I.A.)
OT:
Narr,see kolvipuurimise asi siin
ju AASTA NALI 2003! Mõni loll mõtlebki,puurib augu sisse ja viskab kolvi pärast minema....