Megafon

Sai siis soetatud veneajal postiotsas kõlkunud megafon. Plaan see siis miilitsavärvides zaz-ile peale panna. Äkki oskab keegi aidata, kuidas saada megafon ühendada mikrofoniga. Õhesõnaga, kuidas panna mikrofon, megafon ja automakk koos eksisteerima.
Aitähh!!!

(14-07-2010, 20:10 PM)dad Kirjutas:  Ärilises mõttes jah, ei tasu Eestis peale nakotsi müügi ja raha vahenduse miski ära, kuid siiski on palju asju, mis käivad just entusiasmist ja kestavad üle põlvkondade.

Parimat, Geoloogide parun, Tambets
Vasta

Ühele muhule on selline asi täitsa peale aretatud, aga lisa generaator tuli vist teha, kuna nimetatud aparaat töötab 230v pinge peal.
Vasta

Alusta kõigelihtsamast, proovi hankida kusagilt tester ja mõõda megafoni klemmidel takistus ära. kui midagi sinna neli kuni paarkümmend oomi on võid otse automaki kõlari otstesse ühendada ja proovida kuidas laulab. Mingi kõhutunne ütleb mulle aga et see takistus peab tunduvalt suurem olema. Järgmine küsimus on et kas megafoni korpuse all on trafo mida annab välja visata või ongi membraani peale niipalju traati keritud.
Kui juba megafon ja makk koos toimivad annab makile mikrofonisisendi külge mõelda.
Seda et geneka voolust väheks jääb ma väga ei usu, veneajal operatiivautodel peal olnud signaalid olid oma paarkümmend vatti, mitte rohkem ja tegid kisa küll.
Vasta

mul on üle üks võimendi, mis pärit miilitsa- UAZ-ilt, ühte otsa käis mikrofon ja teise otsa katusel olev valjuhääldi.Toitejuhe on muidugi ka olemas.Ei ole kindel, kas sellest megafonile piisab.
Vasta

sass Kirjutas:mul on üle üks võimendi, mis pärit miilitsa- UAZ-ilt, ühte otsa käis mikrofon ja teise otsa katusel olev valjuhääldi.Toitejuhe on muidugi ka olemas.Ei ole kindel, kas sellest megafonile piisab.

Aga sass, on see sul üle, äkki saaks proovida, kuidas töötab. Ise asun Lõuna-Eestis, aga kus ise?

(14-07-2010, 20:10 PM)dad Kirjutas:  Ärilises mõttes jah, ei tasu Eestis peale nakotsi müügi ja raha vahenduse miski ära, kuid siiski on palju asju, mis käivad just entusiasmist ja kestavad üle põlvkondade.

Parimat, Geoloogide parun, Tambets
Vasta

Ida-Eestis, Jõhvis
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne