18-05-2007, 23:20 PM
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme avatud K,N,R,L,P 11-18
peeterpaul Kirjutas:mida on meil mägi-eestile vastu panna perekülastuse seisukohalt, aga tuli õnneks meelde, et Kurtnas on nii muuseum kui Vembu-Tembumaa....
peeterpaul Kirjutas:Mulle on miskipärast alati kõiksugu peegliteemalised kommentaarid meeldinud - ei ole sugugi võimatu käsitleda asja ka niimoodi: Läänemaal asub fantastiline pontsiku/pliinide etc kohvik, kus on lastele rajatud mänguväljak ja issid saavad kõige selle talumiseks hüvitust silmailu näol, kui vaatavad üle ka kohviku mopeedikollektsiooni. Eks ta puhtalt marketingi ülesande püstitus on, aga kui juba toitlustamise rajasid, siis võta sihiks viimistleda menüü ja pakutav originaalseks ning müü ennast ainsa kohvikuna kus on mopeedide püsiekspositsioon.
Jesper Kirjutas:Mulle on noorusest väga hästi meelde jäänud Tuletõrjemuuseumi eksponaat, kus sai klaasist maja küljes nuppe vajutades seal sees lõkkeid süüdata - ülejäänud muuseumist ei mäletaks ma ilmselt mitte halligi, kui poleks vanemana uuesti käinudÜldiselt Jesperi jutu ivaga nõus, samuti oleks praegu isegi mõneti huvitatud lahtilõigatud mootori näppimisest-kruttimisest ehk väike laps on meis kõigis peidus.
peeterpaul Kirjutas:P.S. Kuidas krt see korrektne tsiteerimine käib. Sillu palus klikata tsiteeri kasti alaossa, ei saanud pihta. Kas quote teksti ees ja järel tekitab valges kastis tsiteeritava teksti?Täpselt nii!
peeterpaul Kirjutas:See on seal olemasEga ma ei tahtnudki Varbuse operatsiooni kuidagi maha teha, lihtsalt vaidlesin vastu sinu rõhuasetustele ja pakkusin välja enda omad.
peeterpaul Kirjutas:Tundub, et varsti jälle põhjust Varbusele minna. Nende siis kõige värskemat eksponaati kaema.Tegu peaks olema sinivalge 672Miga, mille tagumine uks on kinni ehitatud. Viimase aasta jooksul pole näinud, aga enne seda sai seda ikka mitmeid kordi Tartus liikumas nähtud.