Mis marki veoauto ja mis aasta väljalase?

Millega siis tegu? Eks mul endal asi juba selge aga ehk täpsustame....
Tänan!

[Pilt: 22921177482ad0_l.jpg]

[Pilt: 229211715723c1_l.jpg]

[Pilt: 229211732c3c9c_l.jpg]

[Pilt: 229211698044bc_l.jpg]

[Pilt: 22921175d354f5_l.jpg]

Ja nagu ühelt pildilt näha,on värske omanik asjale "käpa" juba peale pannud ja asi müüki ei lähe.
Vasta

Tootja- Made in- armastav isasüda.... eeskuju zis vai deutz....... Jo ta kuskile sinnepoole kaldus....

loll on loll olla.
Vasta

IFA kuuekümnendate algus

Manustatud failid Pilt (pildid)

Vasta

Aiai, ma olin talupojast paremal arvamusel

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

(12-10-2013, 01:26 AM)Marko Kirjutas:  Aiai, ma olin talupojast paremal arvamusel
Ei võta süüd omaks,pole ühtegi liigutust autu juures teinud.... tagasild on alt ära sõidetud võibolla juba aastakümneid tagasi.....Smile
Vasta

Aga sa pole ju ometi nii lapsevihkaja, et sa sellisele rämeägedale veokale uut tagasilda koos ratastega ei meisterdaks?
Vasta

(19-10-2013, 15:14 PM)Mahno Kirjutas:  Aga sa pole ju ometi nii lapsevihkaja, et sa sellisele rämeägedale veokale uut tagasilda koos ratastega ei meisterdaks?

Noo,esialgu kõlbas põnnile isegi ilma tagasillata. Ja hetkelgi nurinat pole... Sügis no alles algas,talvgi pole enam kaugel. Ükskord võtan laksti ette ja teen ühe kandiliste ratastega tagasilla.... ja loodame,et mingid originaalitsejad ei nuriseks...
Aga pean mainima,et selle autuga on kõvasti sõidetud,sest rattateljel on suured kulumisjäljed ja rattadki loperdavad. Ju siis järsku on pikki vahemaid kimatud. Ja kes teab mitu kõvat autovedajat olnud. Meister on ka kõva polt olnud,sest isegi esiporitiiva ääred on sikemasinaga keeratud,tsingitud kere samuti...
Vasta

Kui juba tegemiseks läheb, siis tee tagasild vedavaks Big Grin

Almost Again
Vasta

(20-10-2013, 17:43 PM)Necro Kirjutas:  Kui juba tegemiseks läheb, siis tee tagasild vedavaks Big Grin
Ja et niidaks muru nagu Mersu....
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne