Lubasin siin teada anda, mida ma uusimast soetusest arvan.
FENIX HM71R
Soetatud ksf! aktiivsel kaasabil taskulambid.eu pealt.
Mina olen rahul
On jah jaburalt kallis ja täisnurga all paiknevad valguselemendid on harjumatud suunata ja akupaki tasakaalustava mõju puudumine kuklal kipub mütsiga koos ette vajuma räheldes, aga kui ükskord asja käppa saad, on tõhus küll.
Kõige rohkem nõudis (ja tegelikult nõuab ikka veel) harjumist lülitusloogika. Samas ongi ümbritsevale seltskonnale tervislikum, kui valgus süüdatakse vähimas võimsuses, selmet lüüa õnnetud ettejuhtunud oimetuks. Sest valgust on PALJU! Minu jaoks isegi liiga palju: enamuse asjatoimetusi teen hajuvalguse eelviimasel astmel. Ning reklaam peab paika - värvid ON eristatavad. Vähemalt sedapalju, kui minusugune neid üldse näebki...
Punktvalgust polegi kasutanud - seda on lihtsalt liiga palju minu toimetamiste juures.
Magnetsaba ja kiireemaldus peapaelast on üleprahiomadus, millest ei osanud enne puudust tundagi. Ülimugav on näiteks käru pimedas tagurdada: tõmbad pulga võru küljest lahti ja klõpsad portesse ning näed kohe, mille järgmisena puruks sõidad
Ebameeldiv meeldetuletus energia jäävuse seadusest on muidugi tööaeg. Aku võib ju 5 ah olla, aga ere element ikka neelab ja reaalselt üle paari õhtu tööd teha ei kannata - vool saab lihtsalt otsa. Kiidan siin astmelist võimsuse vähendamist. Kui odavlampidel hääbub lühter tasahilju ja seda kohe ei märkagi, siis astmevahetus alla on selgelt näha. Teistega kipub asi ikka mälu järgi kodutee leidmiseni minema...
Laadib samas üllatavalt kiiresti. Näis, kuidas aku kestab. Lubatud on 500 tsüklit ja arvestades, et praegu on nädalas tulnud 2 tsüklit ning pimedat aega on umbes 20 nädalat, siis jätkub seda ressurssi jämedalt 500/20/2=tosinaks aastaks
Teistele soovitada ei julge, sest hinna-kvaliteedi suhe on kvaliteedi poole kaldu ja küljeltvalgustamisel on omad hädad. Samas lubatakse täielikku varuosade tuge...
Aga mina olen ikka rahul