Postitused: 126
Teemad: 24
Liitus: May 2003
Maine:
0
Et siis küsimus selline... et tehasest tulnuna on osadele keevitusliidestele sellist silikoolitaolist möksi peale laotud, et vältida niiskuse ligipääsemist.
Mul oleks ka mõned strateegilised kohad kapotiall ja mujalgi, kuhu oleks vaja mingit möginat panna, et niiskus vahele ei roniks.
Mida kasutada ja kuidas, värvi alla, värvi peale???
Loll aga PÜÜDLIK!
anti
suuga teen suure linna
Postitused: 734
Teemad: 29
Liitus: Apr 2002
Tehases reeglina tehniline vaseliin ajutise kaitsemäärdena peal.
Keevituskoht ikka relakaga haljaks ja krunt peale, krundile matt kattevärv ja sinna otsa mingi mögin soovitavalt selline, mis täielikult ära ei kuiva. Kõige parem on kahurimääre, aga ei oska öelda kust seda praegu saada võiks.
Postitused: 3,669
Teemad: 114
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
19-03-2004, 14:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-03-2004, 14:05 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
ei, \"uglyant\" mõtleb ilmselt seda möginat, millega kapotialuste ja põhjaplekkide vahed on kokku mätsitud (noh, selline \"näts\"). Kusagil nägin müügil kah seda - on ikka spets-asi. Ülevärvitav. Ise pole kasutanud, niiet ei oska rohkem kommenteerida.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,221
Teemad: 77
Liitus: Oct 2001
Maine:
6
Soome ajakirjadest on selline nimi nagu Sikaflex meelde jäänud...
Postitused: 126
Teemad: 24
Liitus: May 2003
Maine:
0
Kolmeteistkümnel on õigus... sedasamast möögelkööglit ma mõtsin jah... mul mõned sellised eriti \"spetsid\" kohad, mida nagu ilma smööglita ei tahaks jätta...
Eks ma vaatan autokeemiapoest kah...
Tänud!
anti
suuga teen suure linna
Postitused: 747
Teemad: 47
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
Maakeeli siis:\"Keevitushermeetik\",poes erinevad kaubamärgid näiteks \"Pyrmoflex 5000\" \"Soudal body sealant\" 300grammised tuubid,soovitaks PYRMOt kui peale määrid ei kuiva kokku ja värvitav (halli/musta värvi),Soudali toodang on odavam aga kuivab hirmus kokku.Pyrmol olemas ka selline hermeetik mille pealekandmiseks spets suruõhul toimiv püstol/prits ,kaasas erinevad otsikud ja võimalik jäljendada tehase \"käekirja\" (kindla laiusega triibud ja struktuur nagu VW kabotialustes/küljekarpidel)
Postitused: 104
Teemad: 8
Liitus: Jan 2004
Maine:
0
..pole küll hermeetik.aga sai kunagi kasutatud sellist asja nagu SISU tõrv--oli aerosoolina.Sai kasutatud nikkelpindade konserveerimiseks--2 aastat hiljem peale puhastamist ei ilmnenud ühtki rooste märki.Vabandan, kui väga OT,aga miks mitte katta ka keevispindasi--eesmärk on ju sama.
Postitused: 197
Teemad: 28
Liitus: Apr 2004
Maine:
2
Äadika lõhnaline on happeline(rohkem san.tehnika jaoks).ON ka neutraalseid värvitavaid