30-05-2016, 21:51 PM
Mina lisasin noorele õunaveinile suhkrut ja keldrisse pikemalt seisma jäänud rabarberimahla. Pagana hea sai!
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
(30-05-2016, 11:59 AM)Fanfarist Kirjutas: ........... kui selgitajat (Handymani oma tundub parem olevat) ka panna, siis ka päris selge.
(30-05-2016, 15:05 PM)Basilio Kirjutas:(30-05-2016, 11:59 AM)Fanfarist Kirjutas: Panin paar aastat tagasi klaas-veininõu ostukuulutuse üles ja pakuti piisavalt neid vanu klaasnõusid. Kummipunn ja mulksutaja (Magaziinist, paar eurot) peale.Mulksutaja võib rahulikult ostmata jätta. Toimib küll, aga veekogus liiga väike ja peab pidevalt kontrollima. Nii kui õhk sisse pääseb, on vein raisus. Kavalam ja odavam on kasutada mulksutajana tavalist pudelit veega, millele voolik sisse torgatud.