Postitused: 20
Teemad: 8
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
tere valmis uus motofoorum nimega \"motoputka\"
tegemist ainult foorumiga
aadressil ---->
www.intz.pri.ee
Asi algus järgus ja loodame et regab palju kasutajaid oma probleemidest jutustama eks aega näita kas saab asjast asja !!!
Vaja oleks ka vb mõnda Moderaatorit juurde
aga mul on ka stella mis logiseb ja möliseb
Postitused: 138
Teemad: 15
Liitus: Aug 2004
Maine:
0
Nii, olen juba kasutaja (sama nimi)
Postitused: 1,286
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
Motokuur, motoputka... What\'s next?
Maine:
0
Tore ju kui tehakse uusi foorumeid.....teen reklaami.....tulge ikka sinna ka...
Postitused: 941
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
kas see nimi \"motoputka\" viitab sellele, et tegemist ainult mootorratastega või on/tuleb sinna autosid ka?
Postitused: 31
Teemad: 1
Liitus: Feb 2004
Maine:
0
Hm, serverimaailma servus seega ei usu miskipärast, et see kaua põsti seisab. Ja imo võiks kujunduse ära vahetada.
Postitused: 3,104
Teemad: 69
Liitus: Sep 2002
Maine:
59
Minu poolt edu ja pikka iga uuele foorumile!
Aga kodanikud ant87, raix666, cesium äkki jätkate oma arutelu serverimaailma, kujunduse ja muude detailide üle mujal? Kasvõi sealsamas uues foorumis, või siis serverimaailma foorumis. Või saate kuskil kokku, joote limonaadi ja teete asjad omavahel vesteles selgeks?
See ebakonstruktiivne üksteise kallal norimine siin teemas ei ole ausalt öeldes kuigi huvitav lugemine.
Postitused: 1,286
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
Noh, miks foorum juba maas on?
Maine:
0
Nu on tore, ongi maas. Akki mingi uuendus? Kes on omanik?
Postitused: 20
Teemad: 8
Liitus: Jun 2004
Maine:
0
kuna foorumit kimbutavad pidevad probleemid ja mõttetud kasutajad kes enamus arvatavasti
http://moto.world.ee/ lehelt otsustas juhtkond foorumi sulgeda põhjuseid on veel aga ei hakka siin nimetama....see teema paluks ka sulgeda ja edasised kaebused on mõttetud, niigi palju \"huvitavaid\" e-maile saabus..... kui kunagi peaksime avama siis hoopis teistsuguse süsteemi ja mis täielikult testitud.
vabandav juhtkond
aga mul on ka stella mis logiseb ja möliseb