08-11-2007, 21:55 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-08-2012, 03:43 AM ja muutjaks oli Timm.)
kustutatud
Timm Kirjutas:-AsjaPulk- Kirjutas:pppp Kirjutas:-AsjaPulk- Kirjutas:Mul selline jama, et Automoto Foorumi poolt saadetakse mulle tühje e-maile.
Üks asi, mille peale kindlasti tühi meil saadetakse, on uus privaatsõnum (kui vastav featuur on aktiveeritud).
PS'i mulle tulnud ei ole.
Sa pole ainus.
Ka mina olen saanud tühje E-maile ning see on suht mõttetu. (kuna mulle tuleb kirju hirmus vähe, olen vägagi huvitatud uue e-maili saamisest, kuigi Automoto foorumi moderaatorite kirju ma veidike kardan, no olen mõnda reeglit rikkunund vms..)
Timm Kirjutas:CORRADOg60 Kirjutas:Timm Kirjutas:CORRADOg60 Kirjutas:Timm Kirjutas:Kuigi see masin, millega see Zil üles tõsteti pildil. pakun, et seal võis päris palju õnnetusi olla, kui pidurid just mitte kõige paremas korras või tõkiskingasid pold..kahtlane, kuid kavalEi olnud see asi nii hull midagi,auto toetub tagaratastega vastavale tõkkele (see on ka pildil näha), kunagi noorena telekast nähtud kaadritel oli veokas lisaks tõstmise ajaks esimestest konksudest ketiga platvormi külge aheldatud...
Ja see pole ainult idanaabrite "trikk",YOUTUBEist võib leida videoid,kus samal moel ameerika rekkad laadungist vabanevad...
Siis on ju asi teist moodi, kuid kes teab..ok ei hakka vaidlema
Leidsin ühe ameeriklaste video http://www.youtube.com/watch?v=pnsaR2B9Dag
Masin küll pisut suurem kui venelaste Zil või Maz.
Teleskoopsilindrid on lahedad asjadkuigi peab seadel olema vägagi võimas pump, et seda nii kiiresti teha sellise raskuse all.
Timm Kirjutas:mesamees Kirjutas:Timm Kirjutas:Timm:kui sa videot hoolikalt vaatad,siis saad aru,et seda näidati kiiremini kui asi tegelikult toimus.Ega muidu ei olnud suurelt kiri "time elapsed 4,20 min" ja näha ju oli ka seda,et nähtud inimene liikus ju kole kiiresti.CORRADOg60 Kirjutas:Timm Kirjutas:CORRADOg60 Kirjutas:Timm Kirjutas:Kuigi see masin, millega see Zil üles tõsteti pildil. pakun, et seal võis päris palju õnnetusi olla, kui pidurid just mitte kõige paremas korras või tõkiskingasid pold..kahtlane, kuid kavalEi olnud see asi nii hull midagi,auto toetub tagaratastega vastavale tõkkele (see on ka pildil näha), kunagi noorena telekast nähtud kaadritel oli veokas lisaks tõstmise ajaks esimestest konksudest ketiga platvormi külge aheldatud...
Ja see pole ainult idanaabrite "trikk",YOUTUBEist võib leida videoid,kus samal moel ameerika rekkad laadungist vabanevad...
Ma olen laps, mis teha.
Teleskoopsilindrid on lahedad asjadkuigi peab seadel olema vägagi võimas pump, et seda nii kiiresti teha sellise raskuse all.
Timm Kirjutas:CORRADOg60 Kirjutas:Timm Kirjutas:CORRADOg60 Kirjutas:Timm Kirjutas:Kuigi see masin, millega see Zil üles tõsteti pildil. pakun, et seal võis päris palju õnnetusi olla, kui pidurid just mitte kõige paremas korras või tõkiskingasid pold..kahtlane, kuid kavalEi olnud see asi nii hull midagi,auto toetub tagaratastega vastavale tõkkele (see on ka pildil näha), kunagi noorena telekast nähtud kaadritel oli veokas lisaks tõstmise ajaks esimestest konksudest ketiga platvormi külge aheldatud...
Timm Kirjutas:Tuleb suurem arutelu, hiiglaslikud overquotimised ja siis otsi seda õiget lehte, kus siis see algne küsimus olemas. Ja siis teed quoti ja vastad.Nii palju aega Sul ikka on, et otsida üles algne küsimuse, või siis tsiteerid mõnda kindlat lauset postituses, mitte 4-5 tsitaati korraga.
Timm Kirjutas:mõni lugupeetud kaasfoorumlastest esitab küsimuse, keegi just-registreerinud rullnokk peab oluliseks sinna vahele postitada mingi Hiina uue masstoodangu auto müügikuulutuse, kus müüakse autot ühe krooniga....
Timm Kirjutas:reymo1995 Kirjutas:Timm Kirjutas:mõtlesin ka, aga äkki mingi Don tüüpi? Donidel on ju selline rohkem nurklik kabiinKas Doni kabiin mitte teistsugune pole?
Eeet jh, juba tegi üks teine kasutaja mulle selle üsna .. mõistetaval teel selgeks.. Ei tea, kus see kabiini asukoht meelde on jäänud..
Muidu velje asukoht on mullegi teada.
Liblikmutter Kirjutas:Kord aastate eest sai ühes foorumis arutatud, et keegi võiks välja kirjutada laiema tuntuse netieetika.Esineb mitmetes vormides. Eesti keeles näiteks
oldmoped Kirjutas:Lihtsam ja rahulikum oleks vist lollust ignoreerida ja seda mitte lugeda või ära minna... aga naiivne nagu ma olen, siis lootus sureb viimasena.
Timm Kirjutas:PS: lp. Oldmoped, mida Sa mõtled selle kellaajaga?
(14-11-2007, 01:46 AM)Tambets Kirjutas: Aga et ainult osa tsiteerida, see on ju imelihtne. Vajuta nuppu tsiteeri ja kustuta üleliigne ära =).
(10-09-2012, 10:24 AM)aavu Kirjutas:Tegelt ei ole lihtne, ehkki ise just nii teen! On palju foorumeid (tarkvara), kus märgistades tekstiosa (tehes siniseks) ilmub selle juurde kiri "Tsiteeri" ja kui lühikese aja jooksul seda teha korduvalt, siis liidetakse need automaatselt üheks postiks. Olles sellega harjunud, üritan ka teistes kohtades samamoodi toimetada(14-11-2007, 01:46 AM)Tambets Kirjutas: Aga et ainult osa tsiteerida, see on ju imelihtne. Vajuta nuppu tsiteeri ja kustuta üleliigne ära =).
Lihtne ju!