31-10-2012, 20:18 PM
Härrased, aidake palun võhikut. Mis mopeediga on tegu, kui vana see olla võiks ning kui levinud säänsed mopid meite maal on? Tänan ette!
Turvaline sõidukite hoiustamine www.hoiupark.ee
(31-10-2012, 20:22 PM)lauren Kirjutas: Tegemist siis riga 22 liigub neid vahel müügis küll, maakohtades näeb ehk sõitmaski aastad jäävad 80-ndatesse
(31-10-2012, 20:31 PM)Rimsi Kirjutas:(31-10-2012, 20:22 PM)lauren Kirjutas: Tegemist siis riga 22 liigub neid vahel müügis küll, maakohtades näeb ehk sõitmaski aastad jäävad 80-ndatesse
Tänan!
Aga huvitav, kui ma ütleksin, et mul selliseid on 2 tk, alles tehase määrdeaines ja odomeetri näit on vastavalt 1 ja 6 km (ilmselt tehase testimine), siis kas sellised asjad on haruldased?
(31-10-2012, 21:35 PM)isandpauk Kirjutas: Igasugused asjad, mis on 30 aastat vanad aga ikka tehasemäärdes, on haruldased. Väärtus on teine teema. Sinul ei ole selle leiuga väga vedanud, kuna tegemist ei ole Brough Superioriga vaid lihtsalt Riga 22-ga. Kui tahad teada, palju maksab, pane mõnda oksjoniportaali müüki alghinnaga 1 EUR ja saadki teada. Tõenäoliselt saad pettumuse osaliseks ja selleks on põhjus ka - kellelgi ei ole vaja kalli raha eest osta masstootetud asja, mille praktiline ja emexi väärtus on null.
(31-10-2012, 21:35 PM)isandpauk Kirjutas: Igasugused asjad, mis on 30 aastat vanad aga ikka tehasemäärdes, on haruldased. Väärtus on teine teema. Sinul ei ole selle leiuga väga vedanud, kuna tegemist ei ole Brough Superioriga vaid lihtsalt Riga 22-ga. Kui tahad teada, palju maksab, pane mõnda oksjoniportaali müüki alghinnaga 1 EUR ja saadki teada. Tõenäoliselt saad pettumuse osaliseks ja selleks on põhjus ka - kellelgi ei ole vaja kalli raha eest osta masstootetud asja, mille praktiline ja emexi väärtus on null.
(29-04-2013, 10:53 AM)Walter Kirjutas: Kas need Riga 13 -ned on seistes rooste läinud või petavad mu silmad?