Mis numbrit kannab see Riga mopeed?

Härrased, aidake palun võhikut. Mis mopeediga on tegu, kui vana see olla võiks ning kui levinud säänsed mopid meite maal on? Tänan ette!

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Turvaline sõidukite hoiustamine www.hoiupark.ee
Vasta

Tegemist siis riga 22 liigub neid vahel müügis küll, maakohtades näeb ehk sõitmaski aastad jäävad 80-ndatesse
Vasta

(31-10-2012, 20:22 PM)lauren Kirjutas:  Tegemist siis riga 22 liigub neid vahel müügis küll, maakohtades näeb ehk sõitmaski aastad jäävad 80-ndatesse

Tänan!
Aga huvitav, kui ma ütleksin, et mul selliseid on 2 tk, alles tehase määrdeaines ja odomeetri näit on vastavalt 1 ja 6 km (ilmselt tehase testimine), siis kas sellised asjad on haruldased?

Vasta

(31-10-2012, 20:31 PM)Rimsi Kirjutas:  
(31-10-2012, 20:22 PM)lauren Kirjutas:  Tegemist siis riga 22 liigub neid vahel müügis küll, maakohtades näeb ehk sõitmaski aastad jäävad 80-ndatesse

Tänan!
Aga huvitav, kui ma ütleksin, et mul selliseid on 2 tk, alles tehase määrdeaines ja odomeetri näit on vastavalt 1 ja 6 km (ilmselt tehase testimine), siis kas sellised asjad on haruldased?

Muidugi selliseid eksemplare on leidub väga vähe.
Vasta

Igasugused asjad, mis on 30 aastat vanad aga ikka tehasemäärdes, on haruldased. Väärtus on teine teema. Sinul ei ole selle leiuga väga vedanud, kuna tegemist ei ole Brough Superioriga vaid lihtsalt Riga 22-ga. Kui tahad teada, palju maksab, pane mõnda oksjoniportaali müüki alghinnaga 1 EUR ja saadki teada. Tõenäoliselt saad pettumuse osaliseks ja selleks on põhjus ka - kellelgi ei ole vaja kalli raha eest osta masstootetud asja, mille praktiline ja emexi väärtus on null.

Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

(31-10-2012, 21:35 PM)isandpauk Kirjutas:  Igasugused asjad, mis on 30 aastat vanad aga ikka tehasemäärdes, on haruldased. Väärtus on teine teema. Sinul ei ole selle leiuga väga vedanud, kuna tegemist ei ole Brough Superioriga vaid lihtsalt Riga 22-ga. Kui tahad teada, palju maksab, pane mõnda oksjoniportaali müüki alghinnaga 1 EUR ja saadki teada. Tõenäoliselt saad pettumuse osaliseks ja selleks on põhjus ka - kellelgi ei ole vaja kalli raha eest osta masstootetud asja, mille praktiline ja emexi väärtus on null.

Ja kas sis ka need on täiesti tavalised Riga 13'ned? Konditsioon on sama.
Ärge pange mind mu ostus kahetsema Big Grin

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta

Ostu headus sõltub sinu makstud hinnast ja sellest, mida sa kavatsed kõigi nende rigadega nüüd peale hakata.

Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Panid kõik oma rublad enne rahavahetust võrride-mopeedide alla? Big Grin
Vasta

Peida need mopid-võrrid veelkord järgnevaks kolmekümneks aastaks silma ja kiusatuse eest ära Wink.
Vasta

Kusjuures see rublajutt väga mööda polnudki. Viimased eurod läksid minema.
Aga juba on ka kaks isendit müüdud (Riga 13). Läksid nagu soooooojad saiad ja pull oli näha särasilmset ostjat, kes oma silmi ei uskunud.

Kiusatus on küll...kasvõi peeglid paberist lahti võtta ja külge kruvida..

Vasta

Krooniajal sain aastat 2 tagasi selliseid 3000 EEK tk osta Big Grin On minulgi mõni veel kokku panemata Wink
Vasta

Hinnast-väärtusest võiks siit aimu saada: http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=...d=30554008
Vasta

(31-10-2012, 21:35 PM)isandpauk Kirjutas:  Igasugused asjad, mis on 30 aastat vanad aga ikka tehasemäärdes, on haruldased. Väärtus on teine teema. Sinul ei ole selle leiuga väga vedanud, kuna tegemist ei ole Brough Superioriga vaid lihtsalt Riga 22-ga. Kui tahad teada, palju maksab, pane mõnda oksjoniportaali müüki alghinnaga 1 EUR ja saadki teada. Tõenäoliselt saad pettumuse osaliseks ja selleks on põhjus ka - kellelgi ei ole vaja kalli raha eest osta masstootetud asja, mille praktiline ja emexi väärtus on null.

Rõõm on tõdeda, et ksf isandpauk eksis siin ikka rängalt just selles osas, et kellelegi pole kalli raha eest sellist asja vaja Smile Oli ikka küll, üle 10 inimese oli kes lõpuks järjekorras ootasid, et ehk joppab ja keegi broneeringust loobub.

Oksjoniportaali müükipanek hinna/väärtuse teadasaamiseks on üks rumalamaid soovitusi, mida enamjaolt just võhikutele soovitatakse kes vastavasse maailma jala uksevahele on saanud. Tsiteerides üht oma tuttavat: "Reaalset hinda võid vaadata Nõmme turul,kus on mitukümmend juurviljamüüjat".

Vasta

Kas need Riga 13 -ned on seistes rooste läinud või petavad mu silmad?

Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Vasta

(29-04-2013, 10:53 AM)Walter Kirjutas:  Kas need Riga 13 -ned on seistes rooste läinud või petavad mu silmad?

Pakiraamid olid kõigil kolmel samast kohast roostelaigulised, ilmselt on midagi peale visatud neile kunagi. Seisid nad aidas mitte täiesti kuivas ventileeritavas ruumis, seega on mõningane värvikahju ilmselge. Nagu olen lugenud, siis juhtus ka seda, et mõnel masinal juba tehases väljudes värvi all kobrutas Smile

Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne