13-04-2013, 15:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-07-2013, 12:48 PM ja muutjaks oli ryblik1.)
Vahepeal siis niipalju infot.
Sai oma aidas(nö laos) kolatud ja otsitud.
Nimistusse lisandus palju asju.
Keskkonsool
Armatuur
kogu armatuuriplastik
esituled
iluvõre
Esiistmed Recaro( pärinevad Omega 3000, kuid tehtud sobivaks vanemale)
tagaiste Recaro komplektist.
Pagasniku vaip
pagasniku plastikosad.
Põrandavaibad.
kapott ilma kulmudeta( varuks)
Mootor c30ne 130kw koos ajujuhtmestikuga ja manual käigukastiga.
Otsin veel kardaani hetkel.
Laos sai töövalmiduse jaoks ka omaette riiul tehtud selle auto jaoks. Kus asjad on valmispandud.
Lisaks tuli selle kola otsimise käigus välja ka muid huvitavaid asju.Eriti neid mida siin üks härra häälekalt nõudis. Ühe granada esiamordid ntx. ( kui keegi tahab neid osta, väga korralikud, siis privasse, saab ka härra oma võlga mõne tugriku võrra väikemaks) Õnneks läks see jama lukku, muidu võivadki härrased jääda oma valesid ülesse riputama.
NTX: Need veljed mis on selle kirju auto all , oleksin tahtnud ma panna selle monza alla, millest teema. Küll aga jõudis üks Taavi Lukase nimeline kodanik maha müüa ühe bmw 735 mille alla ma need kruvisin asenduseks sest härra ei jõudnud ära maksta bmw hinda ja pidi bmw algsed veljed hoopis omanikule tagasi andma( mitte mina ei võtnud neid omale, konkreetne vale levitus foorumi kasutaja LUKAS poolt)BTW: mulle ka raha nende velgede eest ei antud. Jäi võlgu need mulle.
Oleksin nende vanakooli 16" laia randiga kärgdega veel rohkem rahul olnud.![[Pilt: 32411.jpg]](http://www.motoristiklubi.eu/3722/32411.jpg)
Ma võiks neist aegadest kui mu käest palju asju sõprade tarbeks välja rändas , veel paljugi rääkida. Üks keevitus pole siiani tagasi koju tulnud.
Sai oma aidas(nö laos) kolatud ja otsitud.
Nimistusse lisandus palju asju.
Keskkonsool
Armatuur
kogu armatuuriplastik
esituled
iluvõre
Esiistmed Recaro( pärinevad Omega 3000, kuid tehtud sobivaks vanemale)
tagaiste Recaro komplektist.
Pagasniku vaip
pagasniku plastikosad.
Põrandavaibad.
kapott ilma kulmudeta( varuks)
Mootor c30ne 130kw koos ajujuhtmestikuga ja manual käigukastiga.
Otsin veel kardaani hetkel.
Laos sai töövalmiduse jaoks ka omaette riiul tehtud selle auto jaoks. Kus asjad on valmispandud.
Lisaks tuli selle kola otsimise käigus välja ka muid huvitavaid asju.Eriti neid mida siin üks härra häälekalt nõudis. Ühe granada esiamordid ntx. ( kui keegi tahab neid osta, väga korralikud, siis privasse, saab ka härra oma võlga mõne tugriku võrra väikemaks) Õnneks läks see jama lukku, muidu võivadki härrased jääda oma valesid ülesse riputama.
NTX: Need veljed mis on selle kirju auto all , oleksin tahtnud ma panna selle monza alla, millest teema. Küll aga jõudis üks Taavi Lukase nimeline kodanik maha müüa ühe bmw 735 mille alla ma need kruvisin asenduseks sest härra ei jõudnud ära maksta bmw hinda ja pidi bmw algsed veljed hoopis omanikule tagasi andma( mitte mina ei võtnud neid omale, konkreetne vale levitus foorumi kasutaja LUKAS poolt)BTW: mulle ka raha nende velgede eest ei antud. Jäi võlgu need mulle.
Oleksin nende vanakooli 16" laia randiga kärgdega veel rohkem rahul olnud.
![[Pilt: 32411.jpg]](http://www.motoristiklubi.eu/3722/32411.jpg)
Ma võiks neist aegadest kui mu käest palju asju sõprade tarbeks välja rändas , veel paljugi rääkida. Üks keevitus pole siiani tagasi koju tulnud.
http://www.motoristiklubi.eu : pidevas sisu lisamises tegemistest.
Auto on vaid tagaveoline, ülejäänud on ostukärud!