GBcreative
Registreerimata
Nii ma tahaks osta tervet tootavat vorri umbes 200-400 krooni asukoht oleks hea kui oleks pärnu ümbruskond... ootan kõiki pakkumisi.
GBcreative
Registreerimata
või kas keegi oskaks õelda kust saaks odavalt tutikaid võrre. Või siis odavalt võrri tagavarajuppe.
Postitused: 311
Teemad: 14
Liitus: Jan 2005
Maine:
0
Kõik oleneb sellest, et mis sinu jaoks odav on.
GBcreative
Registreerimata
noh ma ei tiagi . pärnus valtri äris maksab gaasi rutska 220.- aga ma tahaks seda naiteks 25-50 eek. mõistad
GBcreative
Registreerimata
Noh ma tahaks osta võrri mootorit umbes 500 krooniga , see peaks olema täiesti korras ja oleks hea kui asuks pärnu ümbruses
Postitused: 553
Teemad: 13
Liitus: Apr 2005
Maine:
3
Töötav mootor 500kr on juba reaalsem. Kui vahetada enamus ,,kuluosi",
tuleb ~1000kr juurde (kolb, silinder, kolvisõrm+stopperid, tihendid, simmerlingid jm. väiksemad osad).
GBcreative
Registreerimata
no mis siin on sii vapse kallid asjad ve ma ostsin terve vorri 35.- ainult tul kokku lappida ja paar juppi oli puudu...bõrsis oli tutikas võrri mootor ainult 1000 krooni ja te raagite kasutatud mootorist mis maksab 1000 krooni . Siis pole küll motet ultse ostma hakkatagi . Sest ega ma mingi võrri peale mitut tuhandet ka raiskama hakka ennem soidan oma rollerida edasi ja koik. ma tahtsin võrri lihtsalt hooramiseks et saaks veits pulli ka ikka
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
02-10-2006, 13:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-10-2006, 13:41 PM ja muutjaks oli
valdo.)
Tagadi traditsioonilisel üritusel oli igasuguseid võrre ja võrri mootoreid lademeis saadaval ja minu arvates ka mitmed neist omanikke vahetasid. Üks veidikene vanemat tüüpi isend neist jõudis minugi kätte - veelkord tänud kaasfoorumlasele Tsiklimeister...
Aga üldiselt... mitte-uunikumiealiste ehk nooremate kui 25.a. võrride ostuks-müügiks on Kuldne Börs abiks, mitte see foorum!
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Postitused: 3,109
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
60
aitab küll. paneme teema lukku ja loeme midagi huvitavamat. 25 krooni eest võrri ei saa. vähemalt siit foorumist mitte. Tagadi laadalt võib selle raha eest saada igasugu träni, kõik oleneb vaid otsimis ja kauplemisoskusest. Uus võimalus maikuus!
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.